Maak kennis met de collectie
Pendel
Rolstoelscooter Pendel Rolstoelscooter Pendel
  • Eenvoudig snel en zelfstandig reizen met de handbewogen rolstoel.
  • Door de elektrische aandrijving is de Pendel stil, emissievrij en goedkoop in gebruik.
De voordelen

Het gemak van de elektrische Pendel

De rolstoelscooter Pendel is eenvoudig in gebruik, doordat je zelfstandig met jouw eigen rolstoel in en uit kunt rijden. Met het liftmechanisme breng je de rolstoel omhoog. Vervolgens kan jouw Pendel rit beginnen! De rolstoel scooter Pendel biedt daarnaast nog meer voordelen:

  • Je kan er comfortabel op uit, vanwege de geveerde voorvork en de luchtvering aan de achterzijde.
  • Met de moderne uitstraling die de Pendel heeft kan je gaan waar je wilt! Je blijft mobieler en langer zelfstandig.
  • De rolstoelscooter Pendel is voorzien van elektrische aandrijving. Dit zorgt ervoor dat de Pendel rolstoel scooter stil, emissievrij en zuinig in gebruik is.
  • Tevens is het mogelijk om de rolstoelscooter completer te maken met diverse opties en accessoires indien je bepaalde aanpassingen wenst.

Meer informatie over Rolstoelscooter Pendel

Stel jouw rolstoelscooter samen

Beschik je over een brede rolstoel? Heb je een verminderde handfunctie je liever de gasbediening aan de linkerkant in plaats van de rechterkant wilt? Of wens je gebruik te maken van een veiligheidsgordel of wil je graag een extra spiegel? Geen probleem! Wij kunnen de rolstoelscooter Pendel aanpassen naar jouw wensen op basis van de opties en accessoires die mogelijk zijn. Wil je hier graag over geïnformeerd worden? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur een e-mail naar info@huka.nl.

Stel jouw Pendel samen

Pendel geschikt voor jou? Vraag een adviesgesprek aan.

Een rolstoelscooter kopen is geen alledaagse aankoop. Wil je graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden van de rolstoelscooter Pendel en vrijblijvend een adviesgesprek aangaan? Wij helpen je graag. Ook een gratis proefrit behoort tot de mogelijkheden. We nemen hierbij uitgebreid de tijd voor je en geven je een korte instructie, zodat je ervaart wat de Pendel voor je kan betekenen.

Klantervaringen
Elvira (59), een actieve vrouw van drie kinderen, maakt al meer dan 17 jaar gebruik van de..
Klantervaringen
5 jaar geleden kwam Henny Oonk (74) uit Borne ten val van een huishoudtrapje met als gevolg de zware..
Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over de Rolstoelscooter

Configureer

Hoe werkt de rolstoel scooter Pendel?

Inrijden en wegrijden met de rolstoel scooter Pendel is eenvoudig te doen. Je rijdt met je rolstoel aan de achterzijde de Pendel binnen. Daarna schakel je het systeem in en maak je contact met de elektrische bediening om de rolstoel automatisch en veilig vast te zetten. Je draait vervolgens aan het gashendel om weg te rijden. Op naar je plaats van bestemming! Ben je daar eenmaal aangekomen, dan laat je de klep van de Pendel automatisch weer zakken. De ontgrendeling vindt automatisch plaats. Vervolgens kan je met je rolstoel de Pendel verlaten.

Elektrische rolstoelscooter standaard leverbaar in 6 kleuren

De elektrische rolstoelscooter Pendel is verkrijgbaar in 6 standaard kleuren, namelijk in het blauw (RAL5022), zwart (RAL9017), grijs (RAL7043), groen (RAL6028), rood (RAL3001) en oranje (YA/Y436). Wens je graag een andere kleur, dan is dat tegen meerprijs mogelijk. Er is genoeg keuze. Geen enkele RAL kleur is ons te gek met uitzondering van de fluoriserende RAL kleuren. Deze kleuren zijn helaas niet mogelijk.

Onderhoud rolstoelscooter Pendel 

Om optimaal de weg op te kunnen en de Pendel rolstoelscooter in goede staat te behouden is periodiek onderhoud hieraan essentieel. Zie het als een APK voor jouw Pendel. Huka kan je hierbij ondersteunen. Neem contact op met onze service afdeling via het telefoonnummer 0541 -572 471 voor meer informatie. Kom je in aanmerking voor een rolstoelscooter Pendel via een WMO leveranicer, dan verzorgen zij het onderhoud voor jou.

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier