André van Duin Tweewielers

Andre van Duin Tweewielers Huka

Wij bij André van Duin tweewielers hebben passie voor fietsen. We vinden het belangrijk dat al onze klanten zo goed mogelijk geholpen kunnen worden ook al zijn er speciale wensen.  Wij geloven erin dat wij als kleinschalige ondernemer je als klant de beste service kunnen geven. In de regio West-Friesland kunnen we je met onze haal- en brengservice op onze locatie maar ook thuis uitstekend helpen. Op dit moment staat de elektrische driewieler Cortes voor je klaar in de showroom. 

Heb je een ander model driewielfiets van Huka op het oog zoals de elektrische driewieler Vasco, de driewielfiets City? Of heb je interesse in een duofiets of tandem? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Eventueel regelen we via Huka een demofiets, zodat je de fiets kunt ervaren. Voor ons een kleine moeite.

André van Duin, eigenaar van André van Duin tweewielers aan het woord

“Wij geloven in een persoonlijke aanpak en kunnen dat als kleinschalige ondernemer bieden. Wij vinden het belangrijk dat je als klant terug kan komen voor service of advies en zich begrepen voelt. De gratis haal- en brengservice maakt daar onderdeel van uit. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je zo goed mogelijk kunt fietsen. Dit betekent ook dat wij aanpassingen kunnen doen aan de fiets om bijvoorbeeld jouw loopkruk mee te kunnen nemen, aldus André van Duin”.

Op zoek naar een fietsenwinkel in de omgeving van Grootebroek en Wevershoof?

Graag adviseren wij bij jouw mobiliteitsvraag als fietsenwinkel in de omgeving Grootebroe en Wevershoof. Geen uitdaging gaan wij uit de weg om je lekker te laten fietsen. Tevens is de Cortes te huur. Je kan ons bereiken via onderstaande gegevens.

Bezoekadres: Zeeweg 43, 1693 AR Wervershoof
Telefoonnummer: 0228-583 659
E-mail: a.v.duin2w@quicknet.nl

Openingstijden André van Duin Tweewielers

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Andre van Duin Tweewielers Huka

Terug naar overzicht verkooppunten