Dekkers Tweewielers

Dekkers Tweewielers is dé specialist in zorgfietsen in de regio Noord Limburg. In onze 2000 vierkante meter fietswinkel is aparte ruimte speciaal ingericht voor zorgfietsen. We hebben diverse modellen in onze winkel staan zoals de elektrische driewieler Cortes. Maar ook een proefrit maken op één van de andere Huka fietsen is op aanvraag mogelijk. We hebben in Wanssum ruime mogelijkheden om deze fiets te proberen. Ook is het mogelijk om een proefrit in de thuissituatie te doen. We bezorgen dan de zorgfiets bij je thuis en halen deze op een later tijdstip weer bij je op. Deze extra service is geheel gratis.

Corné Schaap, verkoopspecialist Dekkers Tweewielers aan het woord

Met onze kennis, ervaring, betrokkenheid en aandacht geven wij iedere klant het gevoel dat deze welkom is in onze zaak. Er wordt ruim de tijd genomen om je te adviseren en er is volop mogelijkheid voor een proefrit. Service staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om de klant van dienst te zijn. Onze eigen haal- en brengservice, gespecialiseerde monteurs en 24/7 bereikbaarheid zijn daar onderdeel van.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek bij onze fietsenwinkel in de omgeving Horst, Blerick, Panningen en Wanssum

Om je optimaal te kunnen adviseren is het prettig om een afspraak te maken zodat de juiste medewerker voor je beschikbaar is en de eventuele demo modellen voor je klaar staan. Indien je alleen in de gelegenheid bent om in de avonduren te komen is dat voor ons géén probleem. We denken graag met je mee en staan voor je klaar. Uiteraard is er ook een mogelijkheid ome en proefrit te maken bij onze fietsenwinkel in de omgeving Horst, Blerick, Panningen en Wanssum.

Bezoekadres: Gagel 12, 5861 CZ te Wanssum
Telefoonnummer: 0478-532166
E-Mail: corne@dekkerstweewielers.nl

Openingstijden Dekkers Tweewielers (fietsenwinkel omgeving Horst, Blerick, Panningen en Wanssum)

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zondag gesloten

 

Dekkers Tweewielers Wanssum

Terug naar overzicht verkooppunten