Liegeradbau Schumacher

Liegeradbau Schumacher

“Wij van Liegeradbau Schumacher, maken al 2 generaties lang zelf onze eigen driewiel en ligfietsen. We maken fietsen voor mensen met speciale behoeften. We zijn te vinden in Willich Duitsland, op het industrieterrein Münchheide.  Maar ook hebben wij andere fietsen in onze showroom staan. Bijvoorbeeld de fietsen van Huka. We hebben de volgende modellen in onze showroom staan om te bekijken en te proberen: de Copilot 3-26, de City, en de Huka Vasco.” Vertelt Alexander Still van Liegeradbau Schumacher.

Kom eens langs voor informatie of voor een proefrit, je kunt dan zelf het rijcomfort van deze fietsen beleven.  Deze fietsen kun je komen testen bij ons, maar liever wel op afspraak, zodat we alle tijd voor je kunnen nemen en een goed advies kunnen geven.

Alexander Still van Liegeradbau Schumacher aan het woord

“Liegeradbau Schumacher is gespecialiseerd in driewielers en ligfietsen. Wij zijn de tweede generatie en we bouwen onze driewielers zelf. Kom eens langs voor een proefrit. Deze is mogelijk op onze parkeerplaats zonder dat u direct de weg op hoeft. Daarbij kunnen wij u  goed begeleiden en een goede en persoonlijke service aanbieden want dat is erg belangrijk voor ons.”

Maak een afspraak voor een goed advies

“Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek en een proefrit.”

Liegeradbau Schumacher

Bezoekadres: Siemensring 73, 47877 Willich, Duitsland
Telefoon: 0049-2154 428 773
E-mail: info@liegeradbau.de

Openingstijden Liegeradbau Schumacher

Maandag   9.00 uur – 17.00 uur
Dinsdag   9.00 uur – 17.00 uur
Woensdag   9.00 uur – 17.00 uur
Donderdag   9.00 uur – 17.00 uur
Vrijdag   9.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten