GT Mobility

mobiliteitshulpmiddelen winkel GT Mobility

“Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel bij mobiliteitshulpmiddelen winkel GT Mobility in Dronten. Bij GT Mobility doen we er alles aan om iedereen zo lang mogelijk mobiel te houden. Wij maken mobiliteit op maat, aldus Jan van de Grift”.

Jan van de Grift, mobiliteitshulpmiddelen winkel GT Mobility, aan het woord

“We zijn begonnen met scootmobielen en van daaruit groeiden we steeds verder. Nu bieden we een compleet pakket aan van mobiliteitshulpmiddelen. We zijn hierdoor gespecialiseerd in alles wat met mobiliteit te maken heeft. Mensen die graag eropuit gaan op een fiets, maar moeite hebben op een tweewieler, helpen we graag op een Huka driewielfiets. Bij ons in de showroom staat de Cortes klaar voor een proefrit.”

Naast gespecialiseerd advies, is service ook een belangrijk onderdeel bij mobiliteitshulpmiddelen winkel GT Mobility. “We proberen de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daar hoort de haal- en brengservice bij en een proefrit aan huis is ook een mogelijkheid. We hebben een goed bereikbare locatie en je kunt bij ons vrijblijvend testrijden. Verder is iedere Huka fiets uiteraard aan te passen naar de behoefte van de klant, aldus Jan.”

Kom langs bij onze fietsenwinkel in Dronten

“Kom gerust vrijblijvend langs bij onze fietsenwinkel in Dronten voor advies op maat. Bellen om een afspraak te maken is natuurlijk ook mogelijk, want dan kunnen we gegarandeerd de tijd voor je nemen. Ook kun je bij ons een gratis proefrit maken. In onze showroom staat de driewieler Cortes waarop je een proefrit kunt rijden. We komen ook graag bij je langs voor een proefrit. Mocht je toch een ander model van Huka willen proberen, dan regelen we dit voor je samen met Huka. We adviseren je graag en nemen uitgebreid de tijd voor jouw wensen, aldus Jan.”

Bezoekadres: Houtwijk 49, 8251 GD Dronten
Telefoonnummer: 0321-745 912
E-mail: info@gtmobility.nl

Openingstijden mobiliteitshulpmiddelen winkel GT Mobility

Maandag Op afspraak
Dinsdag 9.30 uur tot 17.00 uur
Woensdag 9.30 uur tot 17.00 uur
Donderdag 9.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 9.30 uur tot 17.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag gesloten

 

Terug naar overzicht verkooppunten