Rivacare

Rivacare

Als je op zoek bent naar een nieuwe driewielfiets in de omgeving van Ulft, dan kan je terecht bij Rivacare. “Bij ons kun je uitgebreid een Huka testen. Samen met jou kijken we rustig naar welke fiets het beste bij jou past”,  aldus Rivacare.

Informatie over Rivacare in Ulft, provincie Gelderland

Ingrid en Richardo van Aalst zijn sinds 12 jaar trotse eigenaar van Rivacare. “We zijn gevestigd in Ulft, gelegen in de Achterhoek en onderdeel van de provincie Gelderland. We houden ons bezig met alles op gebied van mobiliteit. Denk aan aangepaste fietsen, duofietsen en driewielfietsen. Wij helpen je graag met zelfstandig en mobiel blijven. Ondersteuning bij het kiezen van de Huka die het beste bij jou past, hoort daarbij. We zorgen ervoor dat we de mogelijkheden met je bespreken en dat we samen tot een oplossing komen die het beste bij jou aansluit.”

“Door onze ruime werkplaats kun je bij ons terecht voor al het onderhoud na de aanschaf van jouw Huka. Onze ervaren monteurs staan voor je klaar! We raden je aan om minimaal een keer per jaar je Huka voor een onderhoudsbeurt langs te brengen. Zo blijft je fiets in topconditie. Ben je niet in de gelegenheid om zelf naar onze showroom of werkplaats te komen? We hebben een haal- en brengservice voor reparaties of een proefrit. Binnen een straal van 15 kilometer is dit gratis”, aldus Rivacare.

Maak een afspraak voor een proefrit op een Huka!

Wil je een Huka fiets proberen bij Rivacare? Maak dan een afspraak voor een proefrit. Is de Huka fiets die jij voor ogen hebt niet aanwezig in de showroom? Dan kan Rivacare samen met Huka ervoor zorgen dat de fiets naar de showroom komt.

Bezoekadres: Het Goor 37, 7071 PC Ulft
Telefoonnummer: 0315-330 211
E-mail: info@rivacare.nl

Openingstijden mobiliteitshulpmiddelen winkel Rivacare in Ulft, gemeente Oude IJsselstreek

Maandag alleen geopend op afspraak
Dinsdag 10.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag alleen geopend op afspraak
Donderdag 10.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag alleen geopend op afspraak
Zaterdag alleen geopend op afspraak
Zondag gesloten

 

Terug naar overzicht verkooppunten