Spezial Cycle

Spezial Cycle

“Mijn hele leven ben ik al dol op fietsen, en met ervaring in de (gehanicapten)zorg, ontdekte ik al enige tijd geleden de voordelen van fietsen voor mensen met mobiliteitsbeperkingen. Ik besmette als ware Lorenzo Calani van Spezial Cycle met mijn enthousiasme en samen besloten we om fietsen voor mensen met mobiliteitsproblemen in Italië te promoten” verteld Enrico.

Enrico Bonfatti van Spezial Cycle aan het woord,

Ervaar je mobiliteitsproblemen, en wil je toch mobieler door het leven. Kom dan eens kennis maken met de fietsen van Huka. We hebben de Huka Orthros en Cortes in onze showroom staan en willen je graag laten ervaren wat deze fiets voor jou en je mobiliteit kan betekenen. Heb je interesse in deze fietsen en wil je deze graag eens uitproberen. Je kunt mij vinden in Schio (Vicenza).

Ervaar zelf de stabiliteit en het comfort van een Huka

Wij geloven er in dat als je het ‘juiste’ vervoermiddel hebt en dit aanpast aan de behoefte van de klant, dit zich als een pak aan de persoon kan aanpassen. Daarom is het op maat maken van de fiets erg belangrijk. Er zijn verschillende extra accessoires te verkrijgen zodat je het maximale comfort uit de fiets kunt halen.

Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer informatie? Je kunt mij telefonisch en per e-mail bereiken. Ik help je graag om weer mobiel(er) door het leven te laten gaan. Wij brengen je ook graag de mobiliteit bij je thuis, of op een plek waar je maar zin hebt om deze “ongewone manier” van verplaatsen te ervaren, zelfs in het weekend. Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek”, aldus Enrico

Telefoonnummer: +39 340 27 448 26 / +39 375 5823290
Bezoekadres: Via S. Donato, 23, 40127 Bologna BO, Italië
Email: info@bicinsieme.com

Spezial Cycle

Openingstijden Spezial Cycle

Maandag 9.00 uur tot 19.00 uur
Dinsdag 9.00 uur tot 19.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 19.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 19.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 19.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 13.00 uur
Zondag gesloten

Ga terug naar overzicht verkooppunten