Vigo NV Heverlee

“Vigo NV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in technische orthopedie. Bij ons speelt mobiliteit dan ook een belangrijke rol. Er is bij ons veel vraag naar goede fiets voor mensen die niet meer op een tweewieler kunnen fietsen. Dan kom je al snel bij Huka terecht. Wij hebben een Huka Cortes in onze showroom staan bij Vigo NV – Heverlee. De Cortes is een mooie sportieve driewielfiets. Kom eens langs bij ons in de winkel om deze fiets te bekijken of maak eens een proefrit”, aldus Lucas van Vigo NV.

Lucas, fietsadviseur bij Vigo NV – Heverlee aan het woord

“We behoren tot de grootste internationale groep in de technische orthopedie ter wereld. Er zijn dan ook 20 VIGO-vestigingen en ook zijn we aanwezig in meer dan 300 ziekenhuizen en zorgcentra. We zijn een bedrijf wat gespecialiseerd is in technische orthopedie maar bij ons kun je ook terecht voor aangepaste rolstoelen, handbikes en driewielfietsen. We onderscheiden ons van klassieke fietsenwinkels daar we ook een paramedisch beroep uitoefenen. Hierdoor kunnen we gericht advies geven aan mensen met een bepaalde pathologie. Ben je opzoek naar een fiets die bij jou beperking past of wil je meer informatie over de fietsen van Huka? Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.”

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

“Je kunt ons bereiken via de onderstaande gegevens en we zien je graag snel bij ons in de winkel. We helpen je met veel passie en toewijding om je bewegingsvrijheid te behouden of terug te krijgen. Zo kun je in de beste omstandigheden verder met je leven!”

Bezoekadres: Interleuvenlaan 60, 3001 Heverlee – België
Telefoonnummer: +32 (0)16 40 60 50
E-mail: info@vigogroup.eu

Openingstijden Vigo NV

Maandag 8.00 tot 17.00 uur
Dinsdag 8.00 tot 17.00 uur
Woensdag 8.00 tot 17.00 uur
Donderdag 8.00 tot 17.00 uur
Vrijdag 8.00 tot 16.15 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten