Bestelling, levering & betaling

Aangepaste driewieler kind

Showroom modellen bestellen

Wil je graag onze Huka fietsen onder de aandacht brengen in jouw showroom? En daarmee jouw (potentiële) klanten beter van dienst te zijn door Huka fietsen te laten zien en te ervaren? Tegen een aangepast tarief kunnen we showroommodellen voor jouw showroom beschikbaar stellen. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden via het telefoonnummer 0541-572472 of e-mail ons via sales@huka.nl.

Een bestelling plaatsen

Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan eenvoudig door ons bestelformulier in te vullen en deze te verzenden naar sales@huka.nl. Heb je vragen over de juiste configuratie? Neem dan contact met ons op. Bel ons via het telefoonnummer 0541-572472 of e-mail ons via sales@huka.nl.

Verzendkosten

De verzendkosten van de fietsen en andere producten van Huka nemen wij voor rekening in het binnenland.  Indien je graag een zichtzending wilt ontvangen van een fiets, dan vragen wij € 60,- voor de transport ervan. Voor het buitenland gelden speciale tarieven. De hoogte hiervan is afhankelijk van de type verzending en de locatie waar naartoe de levering verzonden dient te worden.

Levertijden

Standaard mag je bij Huka uitgaan van vier werkweken levertijd. Heb je aanvullende wensen of vereisten aan de gewenste fiets of ander vervoersmiddel, dan is het mogelijk dat de levertijd langer wordt. Denk hierbij aan speciale aanpassingen aan de fiets of aan een specifieke RAL kleur waarin de fiets geleverd dient te worden.

Bezorgopties

We zijn zéér flexibel in waar we onze Huka producten dienen te bezorgen. Dit kan bij jouw winkel of bij de klant thuis. Voor ons geen enkel probleem!

Betaling

Standaard geldt een betalingsconditie van 30 dagen, zodra de fiets of een ander product van Huka wordt afgeleverd op het aangegeven bezorgadres. Betalen via automatisch incasso is ook mogelijk.

Inpakken als cadeau

Heeft jouw klant wat te vieren of is hij of zij binnenkort jarig? Indien gewenst kunnen we de fiets inpakken als cadeau. Wij zorgen er vervolgens voor dat de fiets of ander product van Huka op de gewenste locatie wordt bezorgd!

Terug naar overzicht