Garantie & reparatie

driewielfiets City

Garantietermijnen

Huka hanteert op alle driewielers, tandems, duofietsen, rolstoelfietsen en rolstoelscooters 5 jaar garantie op het frame en de vork. Laat je de Huka fiets door de eindgebruiker registreren op deze pagina, dan kom je in aanmerking om 10 jaar garantie te ontvangen op het frame en de voorvoork. Voor de scootmobiel geldt een garantietermijn van 2 jaar.  De garantie is niet van toepassing op:

  • Delen die onderhevig zijn aan slijtage, zoals een ketting of banden.
  • Schade of gebreken aan de de fiets of scooter die zijn ontstaan door verkeerd of onoordeelkundig gebruik. Denk bijvoorbeeld aan val- of stootschade.

Huka producten die buiten de garantietermijn vallen of oneigenlijk gebruikt zijn, kunnen geen aanspraak maken voor een gratis reparatie of vervanging. De bijkomende kosten hiervoor zullen we schriftelijk bevestigen, voordat het desbetreffende artikel gerepareerd gaat worden.

(Specifieke) reparaties

Is het een uitdaging om de reparatie van een Huka fiets te verzorgen? Onze monteurs van de service afdeling ondersteunen je graag indien dit nodig is. Afhankelijk van de reparatie, kan één van onze monteurs je telefonisch ondersteunen of vindt de reparatie plaats bij ons in Oldenzaal. Tevens kunnen we jouw team voorzien van een training die gericht is op het onderhoud en reparatie van onze fietsen en andere producten. Meer weten? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572472 of e-mail ons via service@huka.nl.

Beschadigde artikelen

Huka staat bekend om haar service en vergaande betrokkenheid. Mocht door overmacht een fiets of ander product van Huka beschadigd zijn bezorgd? Of is de fiets of ander product van Huka beschadigd door de gebruiker en is het niet meer mogelijk om veilig en stabiel te fietsen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572472 of e-mail ons via service@huka.nl. Wij gaan vervolgens samen met jou als dealer kijken naar een oplossing.

Terug naar overzicht