Marketing ondersteuning

2 persoons fiets

Samen staan we sterk, ook op marketingvlak. Daarom werken we graag samen over op welke wijze we de marketing het beste in kunnen richten. Hieronder gaan we in op een aantal onderwerpen.

Promotiemateriaal bestellen

Huka heeft divers promotiemateriaal beschikbaar voor jullie om (potentiële) klanten kennis te laten maken met Huka fietsen. Denk hierbij aan leaflets, brochures, beachflags, banners of een dealersticker. Uitingen zoals prijslijsten en specificaties sturen we in principe digitaal. We hebben tevens een overzicht pagina hiervoor ingericht. Wil je graag hard copy materiaal ontvangen van onze collectie of bepaalde type fietsen? Geen probleem! Neem contact op met Louise Jonkman via het telefoonnummer 0541-572472 of via het e-mailadres marketing@huka.nl. Zij kan jou verder helpen met de gewenste uitingen.

Wil je foldermateriaal bestellen? Vul dan onderstaand formulier in.


  Organiseren events

  Heb je regelmatig bezoekers in de showroom die geïnteresseerd zijn in aangepaste fietsen? Of wil je graag meer (potentiële) klanten in jouw showroom aantrekken? Huka kan je ondersteunen door onderen samen met jou als dealer een event te organiseren, waar (potentiële) klanten kennis kunnen maken met de aangepaste fietsen van Huka. Hierbij kan je denken aan een lunchsessie, waarbij we de lunch combineren met een korte presentatie over onze fietsen. Tevens hebben de (potentiële) klanten  de mogelijkheid om een proefrit te maken. Meer weten? Neem contact op met Louise Jonkman via het telefoonnummer 0541-572472 of via het e-mailadres marketing@huka.nl.

  Online Marketing

  Wil je graag beter vindbaar worden op het gebied van aangepaste fietsen? Of wil je Huka fietsen gaan toevoegen aan jouw website of webshop? Huka ondersteunt je graag! Wij kunnen o.a. zorgen voor productomschrijvingen, specificaties, beeldmateriaal en promotiemateriaal zoals het digitaal verstrekken van leaflets. Daarnaast kunnen we slimme manieren toepassen om ervoor te zorgen dat je beter gevonden wordt op aangepaste fietsen en de producten van Huka. Neem contact op met Louise Jonkman voor meer informatie via het telefoonnummer 0541-572472 of via het e-mailadres marketing@huka.nl.

  Advertentie formats

  Wil je meer lokale bekendheid creëren en overweeg je om te gaan adverteren in een krant, tijdschrift of ander medium? Vanuit Huka kunnen we je ondersteunen met de opmaak van de advertentie. We hebben standaard formats, waarbij we jouw organisatie in combinatie met de fietsen van Huka kunnen presenteren. Wil je meer weten over deze mogelijkheid? Neem contact op met Louise Jonkman voor meer informatie via het telefoonnummer 0541-572472 of via het e-mailadres marketing@huka.nl.

  Terug naar overzicht