Training & rondleiding bij Huka

Duofiets kopen

Huka training

Wil jij, je collega of je gehele team graag getraind worden over onze producten en doelgroepen? Wij ondersteunen je graag! Ook voor een opfristraining staan we paraat! We verzorgen zowel sales- als technische trainingen. Afhankelijk van het kennisniveau en de wensen zullen we een trainingsprogramma gaan samenstellen.

Veelal is de inhoud van de training een combinatie van onze Huka fietsen en behoeften van onze doelgroepen. De fysieke fietsen maken doorgaans onderdeel uit van de training, zodat we heel gericht de kennisoverdracht kunnen laten plaatsvinden. De training verzorgen we bij ons op locatie inclusief lunch of een daghap. Eventueel in combinatie met een rondleiding door de productie. Meer weten? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572472 of via het e-mailadres info@huka.nl.

Rondleiding bij Huka

Wil je meer weten over onze fietsen en onze mensen achter Huka? Periodiek organiseren we rondleidingen voor uiteenlopende organisaties. Ook voor jou als dealer! Tijdens deze rondleiding laten we je kennismaken met een aantal collega’s die je normaal gesproken aan de telefoon hebt en geven we je een kijkje in onze productie! Eventueel kunnen we het programma uitbreiden met een Huka training, waarbij we ingaan op onze producten en de behoeften van onze doelgroepen. Ben je ge├»nteresseerd in een rondleiding? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572472 of via het e-mailadres info@huka.nl.

Terug naar overzicht