Maak kennis met de collectie
Aangepaste kinderfiets AT-A zijaanzicht
Aangepaste kinderfiets AT-A Vrolijk & veilig voor kinderen
  • Veilig op- en afstappen en eenvoudig wendbaar, vanwege de driewielconstructie en het lage zwaartepunt.
  • Lichtlopende fiets met een stabiele wegligging.
Aangepaste kinderfiets AT-B zijaanzicht
Aangepaste kinderfiets AT-B Vrolijk & veilig voor kinderen
  • Veilig op- en afstappen en eenvoudig wendbaar, vanwege de driewielconstructie en het lage zwaartepunt.
  • Lichtlopende fiets met een stabiele wegligging.
De voordelen

Voordelen aangepaste kinderfiets 

De aangepaste driewieler voor kinderen is af te stemmen op jullie persoonlijke situatie en voorkeuren. Met een breed assortiment aan opties en accessoires kunnen we de ondersteuning bieden die essentieel en wenselijk is. Daarnaast biedt de AT-serie in de Huka collectie meerdere voordelen:

  • De licht lopende fiets heeft een stabiele weglegging, waarbij je veilig kan op- en afstappen dankzij de driewielconstructie en het lage zwaartepunt.
  • De aangepaste driewieler voor kinderen is verkrijgbaar in twee maten: AT-A (tot en met ongeveer 5 jaar) en de AT-B (vanaf ongeveer 5 jaar tot en met 9 jaar).
  • De service wordt verleent door jouw dichtstbijzijnde dealer in de buurt. Zij ondersteunen jullie met het onderhoud, reparatie en andere service verzoeken van de AT fiets. Komen zij er niet uit? Dan ondersteunen wij ze graag!
  • In onze collectie hebben we voor elke leeftijd een aangepaste driewieler voor kinderen die bij hen passen. Is het wenselijk om door te blijven fietsen op een driewieler? Naast de collectie voor kinderen ontwikkelen we ook driewielers voor volwassenen en senioren. Op die manier is er altijd een Huka die bij je past. Naast driewielers kan je bij ons ook terecht voor onder anderen de duofiets en de tandem.
  • Met een korte levertijd van 4 weken op de standaard collectie hoeft je zoon of dochter niet lang te wachten om te gaan fietsen! Het (nieuwe) avontuur kan beginnen.

Lees het interview met moeder Emilie en dochter Feline
Meer informatie over service
Meer informatie over dealers

Maak een gratis proefrit op een aangepaste driewieler kind

Wil je graag jouw zoon of dochter een proefrit laten maken op de aangepaste driewieler voor kinderen? Dat kan! Lukt dit niet bij jullie dichtstbijzijnde dealer op locatie of bij ons in de showroom? Geen probleem! Een proefrit bij jouw thuis of bij de zorginstelling waar jouw zoon of dochter mogelijk verblijft behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken. Dat kan via het telefoonnummer 0541-572 472 of vul onderstaand formulier in. E-mailen kan ook via info@huka.nl.

Klantervaringen
Eropuit met haar vriendinnetjes na schooltijd. Dat is wat de ondernemende en vrolijke Feline (8)..
Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over de Aangepaste driewieler kind

Configureer

Configureer jouw aangepaste driewieler kind

Naast de standaard configuratie van de AT-A of de AT-B is het mogelijk om de fiets samen stellen met een breed scala aan onderdelen en accessoires. Heeft je kind een terugtraprem, een aangepaste pedalen set of een ander stuur of zadel nodig? Geen probleem! We passen de aangepaste driewieler kind aan op basis van de beschikbare onderdelen en accessoires. Stel via de configurator de driewieler samen op basis van de mogelijkheden.

Stel jouw AT fiets samen

Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur een e-mail naar info@huka.nl. We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier