Abeona Cycling - Service locatie - Huka

Abeona Cycling

Service locatie

Ben je op zoek naar een service dealer van Huka in de buurt van Zoeterwoude? Of verblijf je in de buurt van Zoeterwoude en wil je service voor jouw Huka? Abeona Cycling kan je ondersteunen met de reparatie van jouw Huka fiets. Daarnaast kan Abeona Cycling je ondersteunen met de periodieke onderhoudsbeurten. We adviseren je om jaarlijks een onderhoudsbeurt te plannen bij jouw dichtstbijzijnde dealer, zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

Ben je je aan het oriënteren en wil je graag geadviseerd worden over een (nieuwe) Huka fiets? Of heb je jouw Huka fiets aangeschaft bij een showroom locatie en wil je graag service laten verlenen aan jouw Huka fiets? Dan adviseren we je om naar een showroom locatie te gaan bij jou in de buurt. Het overzicht van de showroom locaties tref je via deze pagina door de categorie ‘showroom locatie’ te selecteren en jouw plaats in te vullen. Indien je Huka fiets geleverd is via de WMO regeling van jouw gemeente, dan is de dealer of de zorgwinkel die jouw fiets geleverd heeft het aanspreekpunt voor jouw service vragen.

Informatie over Abeona Cycling in Zoeterwoude

Wil je jouw Huka fiets voorzien van een onderhoudsbeurt of een reparatie? Maak een afspraak of kom langs bij Abeona Cycling. “We zijn gespecialiseerd in het onderhoud van driewielfietsen en ligfietsen. Bij ons kun je gratis parkeren. We zijn klantgericht en we hebben lekkere koffie! Halen en brengen behoort tot de mogelijkheden. Bel voor meer informatie en tarieven”,  aldus Abeona Cycling in Zoeterwoude.

Bezoekadres: Energieweg 67, 2382 ND Zoeterwoude
Telefoonnummer: 071-2037 999
E-Mail: info@abeona.nl

Openingstijden Werkplaats Abeona Cycling

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!