Active Therapy

Na jarenlange ervaring in de fitness- en fysiotherapiebranche besloot Dominik Jonas al deze elementen te combineren en in Szczawno-Zdrój, Polen zijn bedrijf Active Therapy op te richten. “De Active Therapy-shop is gespecialiseerd in outdoorapparatuur voor mensen met een handicap en hun gezinnen. Wij selecteren zorgvuldig de beste toestellen en modellen die bij onze klanten passen”, aldus Dominik Jonas.

Dominik Jonas, eigenaar bij Active Therapy in Polen aan het woord

“Active Therapy is niet zomaar een mobiliteitshulpmiddelenwinkel, maar we zijn gespecialiseerd in het aanbieden van avontuurlijke outdooractiviteiten en fysiotherapie voor mensen met welke vorm van een beperking dan ook. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in het werken met gehandicapten en het leveren van geschikte recreatieve mobiliteitshulpmiddelen.”

“Met onze kennis van fysiotherapie en outdoor garanderen wij dat jouw nieuwe Huka fiets aan al jouw wensen zal voldoen. Het zal je actiever maken en je welzijn en kwaliteit van leven verbeteren. Bij de keuze van het juiste model houden we rekening met de huidige omstandigheden en met wat ieder individu in de toekomst wil bereiken. Voor wat betreft de Huka showroommodellen hebben we Huka Duet, de tandems Copilot en Copilot 3. Andere modellen zijn beschikbaar op aanvraag.”

Neem contact op voor een proefrit of informatie

“Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt, want wij staan altijd graag voor je klaar!”

Bezoekadres: Słoneczna 9, 58-310 Szczawno-Zdrój, Poland
Telefoonnummer: +48 794 385 081
E-mail: dom@activetherapy.eu

Openingstijden fietsenwinkel Active Therapy, Szczawno-Zdrój, Poland

Maandag 10.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 10.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 14.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten