Allround Präzisionsteile

Allround Präzisionsteile

“Wij van Allround Präzisionsteile GmbH hebben ons gespecialiseerd in therapiefietsen en zijn o.a. fabrikant van achterdraagsystemen voor speciale fietsen en premium dealer van speciale-, therapie fietsen en driewielers. De driewielfiets Cortes staat bij ons in de showroom. Je vindt ons in het Lippetal,Kreis Soest en NRW”, vertelt Markus Loesmann mede-eigenaar van Allround Präzisionsteile.

Markus Loesmann, mede-eigenaar van Allround Präzisionsteile

“Door onze jarenlange ervaring op het gebied van achterdraagsystemen krijgen wij automatisch te maken met mensen die speciale beperkingen hebben of speciale oplossingen nodig hebben. Aangezien de achterdragers en speciale wielen individuele maatwerkproducten zijn, vereisen zij intensief overleg, waarvoor wij graag de tijd nemen. Wij zijn de grootste driewieler dealer in het Kreis Soest. Service, goed advies en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.”

“Een werkplaats voor onderhoud en reparaties, evenals het ophalen en afleveren van de fietsen maakt ook deel uit van onze service. Wij bieden je een testparcours van 1,9 km, waar je een optimaal gevoel kunt krijgen voor jouw driewieler. Wij begeleiden je ook graag bij proefritten. Dit is voor ons standaard. Allround kan tevens jouw Huka fiets repareren. Ook wanneer je jouw Huka fiets niet bij ons hebt gekocht.”

Geïnteresseerd in een consult of een proefrit?

“Als je geïnteresseerd bent in een consult of een proefrit, bel ons dan gerust om een afspraak te maken. Het is voor ons belangrijk om een afspraak te maken, want alleen dan hebben wij voldoende tijd om je optimaal te adviseren en een geschikt product voor je te vinden.  Ons adviesteam kijkt uit naar jouw telefoontje.”

Bezoekadres: Kossberg 23, 59510 Lippetal
Telefoon: +49 (0)292- 365 010
E-mail: emc@allround-praezisionsteile.de

Allround Präzisionsteile

Openingstijden Allround Präzisionsteile

Maandag 9.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 14.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten