BandooPlus®

Ben je op zoek naar een mobiliteitsspecialist in Zwitserland? Zoek niet verder! BandooPlus®, gevestigd in Lenzburg, is dé Zwitserse online shop voor e-bikes, accu’s en accessoires. Bij BandooPlus® kun je diverse Huka-fietsen vinden waarmee je weer mobiel(er) door het leven kunt. Olaf Siemensmeyer, partner en eigenaar van MES Mobil Energie Service GmbH, vertelt over hun passie voor mobiliteit.

Olaf Siemensmeyer, MES Mobil Energie Service GmbH, aan het woord

“Bij BandooPlus® staan we niet alleen voor snelle online verkoop. We bieden ook persoonlijke service met veel passie voor onze klanten. ‘Kan niet’ hoor je dan ook niet snel bij ons, want we proberen alles. We zijn trots op ons dealerschap van Huka, en de driewielers liggen ons bijzonder nauw aan het hart. Bij ons op het bedrijf kun je verschillende fietsen uitproberen, waaronder de driewieler City, zitdriewieler Cortes, en de rolstoelfiets Diaz. Voor speciale verzoeken bestellen we graag demonstratiefietsen.”

“We zijn actief sinds 2006 onder verschillende namen. BandooPlus® is onze merknaam voor nieuwe e-bikes, accu’s en accessoires en is onderdeel van MES Mobil Energie Service GmbH. We hebben ook Accufit®, gespecialiseerd in de professionele reconditionering van e-bike accu’s. Wij bieden onze klanten volledig advies en helpen hen met alle service- en reparatiewerkzaamheden aan hun fiets. Je kunt ons vinden via onze website of op verschillende sociale media kanalen.”

Kom langs in Lenzburg voor een adviesgesprek of proefrit!

“Heb je angst opgebouwd om op een tweewieler te fietsen, of lukt het niet meer om een andere reden? Kom dan langs bij ons in Lenzburg. We hebben verschillende Huka-fietsen in onze showroom. Probeer ze uit en ervaar de stabiliteit en zekerheid die je zoekt tijdens het fietsen. Heb je speciale wensen of wil je een andere Huka proberen? Wij regelen het graag voor je. Op verzoek kunnen we ervoor zorgen dat er een demofiets in onze showroom staat.”

Besuch Adresse: Seonerstrasse 37, 5600 Lenzburg
Telefonnummer: +41 (0)62 874 05 87
E-mail: shop@bandooplus.ch

Openingstijden BandooPlus® / MES Mobil Energie Service GmbH /Accufit®

Maandag: 9.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 18.00 uur
Dinsdag: 9.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 18.00 uur
Woensdag: 9.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 18.00 uur
Donderdag:  9.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 18.00 uur
Vrijdag:  9.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 18.00 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten