Betue Hulpmiddelen & Toegankelijkheid | Schagen

Betue Hulpmiddelen & Toegankelijkheid

Bij de Betue Hulpmiddelen & Toegankelijkheid | Schagen is ons doel om iedereen mobiel te houden! Sinds 2019 is onze winkel voor mobiliteitshulpmiddelen gevestigd in Anna Paulowna, en in mei 2024 hebben we een nieuw filiaal geopend in Schagen. “Blijven bewegen is essentieel voor iedereen. Daarom willen we bij Betue Hulpmiddelen & Toegankelijkheid ervoor zorgen dat we iedereen zo lang mogelijk mobiel houden!” zegt Paul de Betue, eigenaar van de Betue.

Paul de Betue, Betue Hulpmiddelen & Toegankelijkheid, aan het woord

“Ik ben begonnen met Zorgoutlet de Betue om mensen te helpen mobiel te blijven. Ik wil laten zien dat er veel mogelijkheden zijn op het gebied van mobiliteit. Zelf heb ik een partiĆ«le dwarslaesie en fiets ik op de Huka Cortes. De driewielfiets is voor mij ideaal en helpt me mobiel te blijven. De Cortes is een uitstekende fiets. De motor levert veel kracht, het design is strak, en de zitting is zeer comfortabel. De fiets rijdt moeiteloos over fietspaden met kleine steentjes en het grote voorwiel biedt extra comfort. Het is gewoon erg ontspannend fietsen.”

“De overstap van een tweewieler naar een driewielfiets kan uitdagend zijn. Het is mijn missie om mensen op een driewielfiets te laten rijden. Ik geef ook lessen voor driewielfietsen en soms werk ik samen met een ergotherapeut. Wij zetten ons volledig in. Op basis van onze ervaring weten we welke Huka fiets geschikt is voor wie. We willen mensen echt een ervaring bieden. Bij de aanschaf van een fiets geven we ook begeleiding in de vorm van fietslessen en deskundig advies. Voor het onderhoud bieden we een haal- en brengservice en soms voeren we het onderhoud ook aan huis uit.”

Fietsenwinkel omgeving Schagen – Den Helder – Julianadorp – Anna Paulowna

“Bij ons kun je alle Huka fietsen uitproberen in onze fietsenwinkel en in de omgeving. Ook binnen is er voldoende ruimte om te fietsen. In onze showroom hebben we de Huka fietsen Cortes, City en Orthros staan. Elke andere Huka fiets kunnen we in samenwerking met Huka hier laten komen. Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens en dan zorgen wij dat de koffie of thee klaarstaat!”

Openingstijden Betue (fietsenwinkel omgeving Schagen – Den Helder – Julianadorp – Anna Paulowna)

Maandag op afspraak
Dinsdag 10.00 uur tot 16.30 uur
Woensdag 10.00 uur tot 14.00 uur
Donderdag 10.00 uur tot 16.30 uur
Vrijdag 10.00 uur tot 16.30 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 15.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten