Braunflaig UG

Braunflaig UG

“Wij zijn Braunflaig UG en ons kun je vinden in Grevenbroich, Duitsland. Wij verkopen voornamelijk bakfietsen en speciale fietsen. Waaronder de fietsen van Huka. Wij geven je graag een deskundig advies, en wegens de exclusiviteit van de speciale fietsen kunnen wij er veel over vertellen, maar het beste is om eens een speciale fiets te proberen. Jong en oud, iedereen kan bij ons terecht voor de een fiets naar wens”, vertelt Marcus Braun, directeur van Braunflaig.

Marcus Braun, directeur van Braunflaig aan het woord

“Bij ons kun je afspraken maken op locatie, maar wij komen ook graag bij de klant thuis. We hebben een haal- en brengservice voor onze reparaties. Afspraken zijn ook mogelijk in te plannen, buiten openingstijden om. Wij kunnen dan onze fietsen demonstreren en uitleg over geven. Maar je bent ook zo welkom in onze showroom, en dan adviseren je ook direct ter plaatse.”

Maak een afspraak voor een adviesgesprek, of een proefrit!

“Ben je op zoek naar Huka aangepaste fiets, op zoek naar een fiets voor speciale doeleinden, en weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Of wil jij deskundig advies? Wij verheugen ons op jou komst, en staan dan ook graag voor je klaar! Bel ons gerust en wij plannen samen een afspraak in zodat we rustig alle mogelijkheden kunnen bespreken. En wil je het eens proberen, wij nemen alle tijd voor je zodat je rustig de fiets eens kunt beleven. Dit adviesgesprek is geheel vrijblijvend. Neem contact met ons op voor meer informatie.”

Bezoekadres: Muchhausener Straße 25, Grevenbroich in Duitsland
Telefoon: +49 (0)17672 77 761
E-mail: info@braunflaig.de

BrainFlaig1

Openingstijden Braunflaig UG

Maandag  9.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag  9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag  9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag  9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag  9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag  Op afspraak
Zondag  Gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten