De Rijwielhoek

De Rijwielhoek

“Bij fietsenwinkel De Rijwielhoek vinden we het een leuke uitdaging om mensen op de juiste manier te laten fietsen. Door ons uniek ergonomisch meetsysteem kunnen we mensen compleet opmeten. Van de polsen tot aan de hoek van de rug. Zo kunnen wij de fiets optimaal afstellen voor onze klanten. Mensen die klachten hebben, zoals zadelpijn tijdens fietsen, kunnen we met de juiste houding weer comfortabel laten fietsen. Wij zijn één van de drie organisaties in Nederland die zo’n zogeheten ‘bike fitting’ kan doen”, aldus Willem van der Weerd.

Willem, eigenaar bij Fietsenwinkel De Rijwielhoek aan het woord

“Iedereen die bij ons binnen komt lopen, nemen we de tijd voor. We hebben een specialist in dienst die alleen de bike fittingen doet waardoor de metingen altijd zorgvuldig worden gedaan. Zo vinden we voor iedereen een passende oplossing om langer mobiel te blijven op een ergonomische manier. Soms vinden mensen het moeilijk om voor het eerst op een driewielfiets te stappen. We leggen dan alles rustig uit en daar nemen we echt de tijd voor. Het gevoel moet goed zijn. Tijdens een proefrit lopen we mee en bieden we ondersteuning. Wil je de fiets laten repareren of het periodieke onderhoud laten uitvoeren zonder dat je naar ons toe wilt komen? Geen probleem. Halen en brengen zit bij onze service inbegrepen. Voor onderhoud en reparaties komen we aan huis en we halen de fiets ook op als het onderhoud aan huis niet mogelijk is. Alles is mogelijk hier”, aldus Willem.

Loop binnen voor een proefrit of bikefitting

“Kom gerust langs voor een proefrit of een bike fitting. In onze showroom staan de Huka fietsen Orthros, Cortes en Vasco waarop je een proefrit kunt rijden. Mocht je toch een ander model van Huka willen proberen, dan regelen we dit voor je in samenwerking met Huka. We adviseren graag en nemen uitgebreid de tijd voor jouw wensen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een adviserend gesprek. De koffie en thee staan in ieder geval altijd klaar”, aldus Willem

Bezoekadres: Dorpsstraat 24a, 8167 NL Oene
Telefoonnummer: 0578-641 148
E-mail: info@derijwielhoek.nl

Openingstijden Fietsenwinkel De Rijwielhoek

Maandag 8.30 uur tot 17:30 uur
Dinsdag 8.30 uur tot 17:30 uur
Woensdag 8.30 uur tot 17:30 uur
Donderdag 8.30 uur tot 17:30 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 17:30 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten