EveryBody Ebikes

Blind Freddy Electric Bikes

“EveryBody Ebikes is een gespecialiseerde ebike dealer die al meer dan 15 jaar elektrische fietsen verkoopt, onderhoudt en repareert. Wij bieden een scala aan elektrische fietsen en elektrische driewielers, waaronder adaptieve driewielers ontworpen voor mensen met mobiliteit of handicap eisen”, aldus mede-eigenaar Andrea.

“Wij bieden ook maatwerk of modificaties, zodat uw gewenste fiets is aangepast aan uw individuele behoeften. Onze showroom is gevestigd in de buurt van het centrum van Brisbane, Australië. We beschikken over een volledige reeks aan voorraad van elektrische driewielers met inbegrip van de Huka Orthros, de Cortes en de Co-pilot bereik. De meeste modellen zijn beschikbaar voor proefritten onder voorbehoud van verzekering en aansprakelijkheidsoverwegingen in het gebied rondom onze showroom”, aldus Andrea.

Andrea Herklots, mede-eigenaar van EveryBody Ebikes aan het woord

“Ons bedrijf staat bekend om het bieden van uitstekende service, zowel tijdens het verkoopproces als nadat je een aankoop hebt gedaan. Wij nemen de tijd om de meest relevante opties met je te overwegen en je in staat te stellen te voelen en te rijden om te bepalen welk model je voorkeur heeft. Ons team is geduldig, meelevend en attent. We kunnen ook proefritten organiseren samen met jouw fysiotherapeut. Deze betalende dienst is zeer populair bij veel van onze klanten. Wij hebben ruime ervaring met het werken met mensen met een handicap en bieden een veilige omgeving om te testen. We hebben voor veel fietsen oplossingen gevonden, ook voor mensen die dachten dat ze het plezier van fietsen nooit meer zouden ervaren! We zijn er trots op dat we een no-nonse winkel zijn en goede ouderwetse service bieden: We zijn zeker niet een gemiddelde fietsenwinkel.”

Maak een afspraak voor een adviesgesprek of bel ons om uw wensen te bespreken

“Wij zijn blij dat je zonder afspraak bij ons in de showroom komt als je het assortiment wilt bekijken. Als je een offerte wilt ontvangen dan gaat onze voorkeur er naaruit dat je een afspraak maakt. Als je niet in staat bent om naar onze showroom te komen, zijn we graag bereid om zoom-bijeenkomsten te houden of informatie te verstrekken via e-mail, inclusief korte video’s die laten zien hoe de producten werken. Bel ons om te overleggen.”

Bezoekadres: 488 Lutwyche Road, Lutwyche
Telefoonnummer: +61 (0)732058859

E-mail: enquiry@everybodyebikes.com.au

Openingstijden EveryBody Ebikes

Maandag 9.00 uur tot 17.30 uur
Dinsdag 9.00 uur tot 17.30 uur
Woensdag 9.00 uur tot 17.30 uur
Donderdag 9.00 uur tot 19.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 16.00 uur
Zondag 10.00 uur tot 14.00 uur

Ga terug naar overzicht verkooppunten