Faaborg Rehab Technic

“Voor meer dan 35 jaar is Faaborg Rehab Technic specialist in aangepaste fietsen. We zijn welbekend in de Deense revalidatie sector en we hebben alle hulpmiddelen van rolstoelen tot fietsen. We hebben een showroom waar de Huka fietsen Orthros  (Tviling in het Deens) en Copilot staan.” Vertelt John Schmidt, sales manager van Faaborg.

John Schmidt, sales manager bij Faaborg Rehab Technic aan het woord

“In Denemarken staan we bekend als leverancier van fietsen en andere producten voor mensen met een beperking. We hebben veel kennis in huis over deze hulpmiddelen. We werken samen met therapeuten en doen veel test. Hierdoor zijn we expert op gebied van revalidatie. Service is erg belangrijk voor ons. We hebben verschillende Huka fietsen in onze collectie waaronder de tandem fiets Copilot en de duofiets Orthros. Het is mogelijk om een proefrit te doen bij onze showroom en we gaan langs bij klanten thuis voor een proefrit als dat nodig is.”

Neem contact met ons op voor meer informatie!

“Je kan met ons contact opnemen door ons te bellen of te e-mailen. We informeren je graag over een Huka fiets! Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een proefrit.”

Bezoekadres: Smedemestervej 9, 5600 Faaborg, Denmark
Telefoonnummer: +45 70 20 55 53
E-mail: info@faaborg-rehab.dk

Openingstijden Faaborg Rehab Technic Denemarken

Maandag 7.30 uur tot 16.00 uur
Dinsdag 7.30 uur tot 16.00 uur
Woensdag 7.30 uur tot 16.00 uur
Donderdag 7.30 uur tot 16.00 uur
Vrijdag 7.30 uur tot 15.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten