Fietswereld Dittrich

De Rijwielhoek

“Al meer dan 35 jaar is Fietswereld Dittrich een vertrouwd adres voor fietsen in Groningen en omgeving. Service staat bij ons op nummer 1. We nemen graag de tijd voor je en zorgen dat je hier eerst goed een Huka fiets kan beleven voordat je deze aanschaft, aldus Aad, bedrijfsleider bij Fietswereld Dittrich.”

Aad, Fietsenwinkel Fietswereld Dittrich aan het woord

“We verkopen fietsplezier. Dat betekent dat je na de aanschaf van een Huka fiets altijd bij ons terecht kan voor vakkundig onderhoud en reparaties. Ook is het altijd mogelijk om achteraf nog iets te laten aanpassen. We proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen en je bent hier geen nummer. We geven je persoonlijke aandacht bij uitleg over elke fiets. Bij de aanschaf van een fiets kunnen we een bodyscan uitvoeren. Dit is een meetmethode waardoor we de fiets kunnen afstellen op jouw lichaamsbouw. Zo krijg je een juiste zithouding op de fiets en voorkom je klachten. Hier verkopen wij echt een fiets op maat, aldus Aad.”

“Bij Fietswereld Dittrich nemen we de tijd en de rust om je uitgebreid advies te geven over welke Huka fiets het beste bij je past. We hebben de driewielfiets Cortes in onze showroom staan voor een proefrit. Er is al mooie fietsroute uitgestippeld voor je! Wil je op een andere Huka een proefrit maken? Dat kan ook! In samenwerking met Huka regelen we dat de fiets hier naartoe komt De overstap van een gewone fiets naar een driewielfiets kan lastig zijn. De Cortes is een model die we veelvuldig inzetten, omdat je op deze fiets gemakkelijk wegfietst, aldus Aad.”

Kom langs bij onze fietsenwinkel in de omgeving van Appingedam, Delfzijl & Haren

“We heten je graag welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek. Kom gerust langs en dan nemen we graag de tijd voor jou om samen de Huka fiets te vinden die bij jou past. Zoek je een fietsenwinkel in de omgeving Appingedam, Delfzijl en Haren, dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een Huka.”

Bezoekadres: Bieleveldslaan 1, 9614 TA, Harkstede
Telefoonnummer: 050-4042363
E-mail: info@fietswerelddittrich.nl

Openingstijden Fietswereld Dittrich (fietsenwinkel Appingedam, Delfzijl & Haren)

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar overzicht verkooppunten