Harm Takke tweewielers

De Rijwielhoek

Toen hij 10 jaar oud was stond Harm Takke al aan de fietsen te sleutelen in de fietsenwinkel van zijn buurman. In 1992 nam hij de zaak zelfs over en sindsdien is Harm Takke Tweewielers fietsspecialist in Dinxperlo en omgeving. “Klanten moeten een goed gevoel krijgen bij een fiets, anders verkopen we die niet. We hebben overal een oplossing voor, aldus Harm Takke, eigenaar bij Harm Takke Tweewielers.”

Harm Takke, Harm Takke Tweewielers, aan het woord

“In onze service en mogelijkheden maken wij het verschil. We gaan altijd eerst zitten met de klant om te kijken welke Huka fiets het beste past. We drinken een kopje koffie of thee en we kijken naar wat jouw behoefte is. Waarom is er iets aangepast nodig of is er wel iets aangepast nodig? We werken veel samen met ergotherapeuten. Die komen regelmatig mee met een passing van een fiets, zodat we samen specialistisch advies geven aan de klant. Ook geven we weleens een Huka fiets mee aan de klant, zodat ze thuis kunnen wennen. Zelf hebben we ook veel kennis in huis op ergonomisch gebied. Elk jaar ga ik op cursus om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op gebied van ergonomie, aldus Harm.”

Fietsenwinkel in de omgeving Doetinchem, Lichtenvoorde, Vorden, Aalten en Dinxperlo?

“Maak een afspraak voor advies op maat, dan kunnen we uitgebreid de tijd voor je nemen. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook is een proefrit maken op een Huka altijd mogelijk bij onze fietsenwinkel in de omgeving Doetinchem, Lichtenvoorde, Vorden, Aalten en Dixperlo. In onze showroom staan de Huka fietsen Cortes en Orthros. Wil je op een andere Huka fiets een proefrit rijden? Dat kan ook! Samen met Huka kunnen we elk model naar de showroom laten komen.”

Bezoekadres: Weversstraat 4, 7091 CM  Dinxperlo
Telefoonnummer: 0315-651 685
E-mail: info@harmtakke.nl

Openingstijden fietsenwinkel Harm Takke Tweewielers

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 uur tot 12.15 uur – 13.30 uur tot 17.30 uur
Woensdag 8.30 uur tot 12.15 uur – 13.30 uur tot 17.30 uur
Donderdag 8.30 uur tot 12.15 uur – 13.30 uur tot 17.30 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 12.15 uur – 13.30 uur tot 20.00 uur
Zaterdag 8.30 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar overzicht verkooppunten