Profile Chris Jacobs

Profile Chris jacobs

Sinds 2004 is Profile Chris Jacobs de fietsspecialist van Heerenveen en omgeving. Ze zijn trotse dealer van Huka: “Kwaliteit moet je leveren en dat doen we ook samen met Huka. De Cortes uit de Huka collectie is een geweldige fiets”, aldus Chris Jacobs, eigenaar bij fietsenwinkel Profile Chris Jacobs.

Chris Jacobs, eigenaar bij Profile Chris Jacobs aan het woord

“Als sinds 1993 zit ik in de fietsenhandel. Ik vond het altijd al een mooi product en ik heb er veel passie voor. Sinds 2004 heb ik mijn eigen zaak en sindsdien is Profile Chris Jacobs gegroeid tot 5 vakkundige monteurs in dienst. Twee daarvan zijn gespecialiseerd in driewielfietsen. De vraag steeg naar driewielfietsen en toen hebben we de samenwerking opgezocht met Huka. De fietsen van Huka zijn heel goed en degelijk. We vinden het mooi om mensen hun mobiliteit en vrijheid terug te geven met een driewielfiets van Huka. De Huka Cortes vind ik een prachtige fiets. Iedereen fietst daar zo op weg. Hij fietst gewoon goed!”

“Service is alles. Dat maakt echt het verschil bij ons. Voor de aanschaf van een fiets dienen de mensen de fiets eerst goed uitproberen. Ze mogen zo lang als ze willen de fiets proberen. Het is ook mogelijk om een showroommodel van Huka een aantal dagen mee te nemen en in je eigen omgeving uit te proberen. Voor het onderhoud en service staan ons vakkundige monteurs altijd klaar. We halen gerust de fiets op en brengen deze ook weer terug. Als het nodig is, staat er een leenfiets klaar.”

Maak gratis proefrit bij onze fietsenwinkel in de omgeving Drachten – Beilen – Heerenveen

“Voor een proefrit en/ of een vrijblijvend advies kun je het beste een afspraak maken. We kunnen je dan dezelfde- of de volgende dag al helpen. Je bent natuurlijk ook altijd welkom om langs te komen bij onze fietsenwinkel in de omgeving Drachten – Heerenveen. Het belangrijkste is dat je de goede Huka fiets krijgt die bij je past. We hebben de Huka fiets Cortes in onze showroom staan waarop je een proefrit kunt maken. Mocht je toch een ander model van Huka willen proberen, dan regelen we dit voor je samen met Huka”, aldus Chris Jacobs.

Bezoekadres: Geerts Willigenplein 3, 8441 GV Heerenveen
Telefoonnummer: 0513-622 039
E-mail: profilecjacobs@hetnet.nl

Openingstijden Profile Chris Jacobs (fietsenwinkel omgeving Drachten – Beilen- Heerenveen)

Maandag 13.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten