Fietsen Reparatie Kersenboogerd

Fietsen Reparatie Kersenboogerd

Bij fietswinkel Fietsen Reparatie Kersenboogerd in Hoorn is service en kwaliteit het allerbelangrijkste. “We gaan net zo lang door totdat onze klanten tevreden op een fiets weg fietsen. Mijn man en mede-eigenaar Ton laat niemand een fiets kopen zonder dat er eerst een proefrit wordt gemaakt. We zien graag dat mensen weer blij zijn op een fiets”, aldus Ingrid, mede-eigenaresse bij Fietsen Reparatie Kersenboogerd.

Ingrid, Fietsen Reparatie Kersenboogerd, aan het woord

“We zijn Huka fietsen gaan verkopen, doordat de vraag naar aangepaste fietsen steeds groter werd. Zelfs snap ik heel goed hoe belangrijk mobiel blijven is, omdat ik in een rolstoel zit. Het geeft onze klanten zoveel vrijheid om weer te kunnen fietsen op een driewielfiets. Dat gunnen we mensen van harte. We werken heel graag samen met Huka en ik vind de Huka fietsen hele mooie fietsen, aldus Ingrid.”

“Onze service gaat heel ver. Als iemand voor het eerst op een driewielfiets gaat na bijvoorbeeld een ongeluk, dan helpen we ze met passen en geeft Ton fietsles. Het is heel fijn voor mensen om weer mobiel te kunnen zijn. We brengen soms fietsen aan huis voor een proefrit, want eerst dien je de fiets natuurlijk te ervaren, voordat je deze koopt, aldus Ingrid.”

Maak een proefrit bij onze fietsenwinkel in de omgeving Edam en Hoorn

“Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in de omgeving van Edam en Hoorn? Bij ons kan je terecht voor een uitgebreid advies! Als je een afspraak maakt nemen we de tijd voor je om een uitgebreid advies te geven. Je mag natuurlijk ook altijd binnen komen lopen. In onze showroom staat de driewielfiets Cortes waarop je een proefrit kunt rijden. Wil je een ander model van Huka proberen? Dat kan ook geregeld worden. We zorgen er dan in samenwerking met Huka voor dat de fiets naar onze showroom komt. We nemen graag de tijd voor jouw wensen, aldus Ingrid.”

Bezoekadres: Lageweg 18A, 1628 JS Hoorn
Telefoonnummer: 0229-274 995
E-mail: info@fietsenreparatiekersenboogerd.nl

Openingstijden Fietsenwinkel (omgeving Edam en Hoorn)

Maandag 8.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 8.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar overzicht verkooppunten