Falagro

Fietsenwinkel Enschede Falagro

“Falagro, uw rijwielwinkel in Enschede is trotse dealer van Huka, want wij vinden het belangrijk dat iedereen van fietsen kan genieten. In onze winkel staat ons team voor je klaar. Samen gaan wij op zoek naar een fiets die bij je past. Wij bieden een hoogwaardige kwaliteit fietsen en accessoires, optimale service, en nauwkeurig onderhoud en reparaties. Je bent van harte welkom in onze winkel voor een proefrit op de driewieler Cortes. Ook voor de andere modellen kun je een afspraak maken. Wij zorgen dat jouw gewenste model (én een kopje koffie) voor je klaarstaat”, aldus Edwin Stappenbeld, bedrijfsleider bij Falagro.

Edwin Stappenbeld, fietsenwinkel Falagro Enschede, aan het woord

“Wij streven ernaar om je zo lang mogelijk op de fiets te houden. Ons team heeft veel ervaring met aangepaste fietsen. Bij ons staat het persoonlijk contact met de klant altijd voorop. Graag nodigen we je uit voor een gesprek waarin we samen met je te bekijken welke oplossing voor je geschikt is . Je parkeert gemakkelijk gratis voor de deur. Kom gerust een kijkje nemen in onze winkel”, aldus Edwin Stappenbeld.

Kom proefrijden bij onze fietsenwinkel in Enschede, Losser en omstreken

“Kom gerust langs voor geheel vrijblijvende informatie. Ook kun je bij ons een gratis proefrit maken bij onze fietsenwinkel in Enschede, Losser en omstreken. In onze showroom staat de driewieler Cortes waarop je een proefrit kunt rijden. Mocht je toch een andere model van Huka willen proberen, dan regelen we dit voor je. We adviseren je graag en nemen uitgebreid de tijd voor jouw wensen. De koffie staat klaar!”

Bezoekadres: Veldhoflanden 15, 7542 LA Enschede
Telefoonnummer: 053-7400530
E-mail: info@falagro.nl

Openingstijden Falagro (fietsenwinkel Enschede – Losser en omstreken)

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

 

Fietsenwinkel Enschede Falagro

Terug naar overzicht verkooppunten