Hendrikx Tweewielers

Hendrikx Tweewielers

“Al meer dan 100 jaar is Hendrikx Tweewielers een begrip op gebied van fietsen in de omgeving van Limburg. Ik krijg er heel veel plezier van als ik iemand voorzie van de ideale fiets. We gaan voor kwaliteit en service met de hoofdletter S. Samen met de klant zoeken we naar de Huka fiets die het beste bij je past”, aldus Leo.

Leo, eigenaar bij fietsenwinkel Hendrikx Tweewielers aan het woord

“Bij Hendrikx Tweewielers geven we elke klant de aandacht die nodig is. We denken graag mee en we gaan samen op zoek naar de fiets die het beste bij je past. Aan de service en de ‘after service’ hechten wij veel waarde. We hebben een haal- en brengservice voor het onderhoud. Daar hebben we een grote bus voor. Onze vakkundige monteurs staan klaar om jouw fiets in de optimale staat te onderhouden. Ook kunnen we de driewielfiets op maat afstellen”

“Ik word er echt blij van als ik iemand weer zie driewielfietsen. Iemand die een tijd niet had gefietst, door een beperking, fietst nu weer op een Cortes. Mooi om te zien hoe ze nu weer straalt op een driewielfiets van Huka. Dat vind ik echt fantastisch! We vinden het zo leuk om mensen te helpen fietsen op een driewielfiets van Huka en dat we de showroom hebben uitgebreid met het driwielfiets model City”

Kom een proefrit maken bij onze fietsenwinkel in de omgeving Heel & Buggenum

“Als je van tevoren een afspraak maakt, kunnen we echt de tijd voor je nemen. De koffie staat in ieder geval altijd klaar! Ook kun je bij ons een gratis proefrit maken bij onze fietsenwinkel in de omgeving Heel & Buggenum. In onze showroom staan de driewielfietsen Cortes en City waarop je een proefrit kunt maken. Mocht je toch een ander model van Huka willen proberen, dan regelen we dit voor je in samenwerking met Huka. Een proefrit aan huis is ook mogelijk”, aldus Leo.

Bezoekadres: Heerweg 10, 6082 AC Buggenum
Telefoonnummer: 0475-597157
E-mail: info@2-wielers.nl

Openingstijden fietsenwinkel Hendrikx Tweewielers Buggenum

Maandag 8.30 uur tot 18.00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 8.30 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten