Rijwielhandel Evert Bruyns

Evert Bruyns

Ruim 45 jaar is fietsenwinkel Evert Bruyns de fietsspecialist in Krommenie (gemeente Zaanstad). Het is een echt familiebedrijf waar de gebroeders Thomas en Bas Bruyns altijd klaarstaan om je te voorzien van een vakkundig advies. “Ik heb altijd al passie gehad voor fietsen”, aldus Thomas Bruyns, mede-eigenaar van rijwielhandel Evert Bruyns.

Thomas Bruyns, rijwielhandel Evert Bruyns, aan het woord

“Al vanaf 10 jaar oud sleutelde Thomas aan fietsen en deed hij aan BMX’en en mountainbiken. “Ik ben opgegroeid boven de fietsenwinkel van mijn vader. In zijn fietsenwinkel hielp ik met banden plakken en zelf sleutelde ikĀ  graag aan mijn eigen BMX. De passie voor fietsen en alles wat daarbij hoort, heb ik van mijn vader meegekregen. Samen met mijn broer Bas heb ik de zaak van mijn vader overgenomen. De gedrevenheid voor techniek hebben we allebei en we staan graag in de werkplaats om het onderhoud aan fietsen te doen”, aldus Thomas Bruyns.”

“De vraag naar driewielfietsen en aangepaste fietsen steeg in de regio en toen hebben we ons daar verder in gespecialiseerd. De fietsen van Huka zijn op het gebied van elektrische trapondersteuning heel goed. Onder andere daardoor zijn we dealer van Huka geworden. Veel mensen komen terug om te vertellen hoe blij ze zijn met een Huka fiets na aanschaf. Dat horen we graag. Bij Rijwielhandel Evert Bruyns staat de klanttevredenheid centraal: Een goede service vinden wij enorm belangrijk. Iedereen is altijd welkom en we nemen de tijd voor je. Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en kunnen je voorzien van een vakkundig advies. We helpen je graag met de overstap van een tweewieler naar een driewielfiets van Huka. Een proefrit aan huis is ook een optie, zodat je de fiets in je eigen omgeving kan testen.”

Fietsenwinkel in de omgeving van Heemskerk, Santpoort en Krommenie

“Kom gerust langs voor een proefrit bij onze fietsenwinkel in de omgeving van Heemskerk, Krommenie en Santpoort. Een afspraak is niet nodig als je de Huka Cortes wilt proberen. Wil je een andere Huka fiets proberen? Dan regelen we met Huka dat de desbetreffende fiets(en) in onze showroom komen of dat de fiets(en) bij je thuis worden gebracht. In samenwerking met Huka is er veel mogelijk!” Aldus Thomas Bruyns.

Bezoekadres: Heiligeweg 183, 1561 DJ Krommenie
Telefoonnummer: 075-6281590
E-mail: info@evertbruyns.nl

Openingstijden Evert Bruyns

Maandag 8.30 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Fietsenwinkel omgeving Heemskerk, Santpoort en Krommenie

Terug naar overzicht verkooppunten