’t Mannetje Fietstechniek

't Mannetje Fietstechniek

In Haarlem is fietsenwinkel ’t Mannetje Fietstechniek gevestigd. “Wij zijn al meer dan 15 jaar een begrip op het gebied van revalidatiefietsen. Het is onze passie en missie om iedereen die wil fietsen, ongeacht zijn of haar beperking, van de juiste oplossing te voorzien. Ons motto is: ‘Iedereen kan fietsen”, aldus eigenaar van ’t Mannetje Fietstechniek.

Joost Schuit, ’t Mannetje, aan het woord

“Wij combineren een zeer breed en compleet aanbod in ‘speciale’ fietsen met jarenlange ergonomische kennis en hebben oog voor de specifieke behoeften van onze klanten. Ook Huka hoort bij dat aanbod. We hebben vier modellen van Huka in de showroom staan!  Fiets jij al? Wat is er fijner dan lekker te kunnen fietsen ondanks jouw uitdaging? Bewegen is belangrijk voor iedereen en daarom is jouw hindernis onze uitdaging. ’t Mannetje Fietstechniek is uniek door zijn mentaliteit en vakmanschap”, aldus Joost Schuit.

“Je vindt ons in het prachtige centrum van Haarlem. Hier vandaan bedienen we met name het westen van Nederland. Klanten uit heel Nederland en zelfs daarbuiten weten ons ook te vinden. Wanneer je bij ons een afspraak maakt voor een vrijblijvende passing nemen wij ruim de tijd om met jou te kijken naar welke fiets het beste bij je past. Wij snappen dat de overstap naar een driewielfiets een grote of spannende stap kan zijn en we begeleiden je met geduld, kennis van zaken en met oog voor de hele mens met al zijn mogelijkheden en beperkingen. Deze instelling wordt door al onze klanten als bijzonder prettig ervaren.”

“Mocht je na de passing nog twijfelen of de fiets een goede oplossing voor je is dan bieden wij de mogelijkheid om één van onze demo modellen een weekend te huren en uit te proberen in jouw eigen omgeving. ’t Mannetje Fietstechniek is een unieke fietsenwinkel waar je het beste onafhankelijke advies krijgt”,  aldus Joost Schuit.

Fietsenwinkel in de omgeving Sassenheim – Hoofddorp – Floriande- Haarlem

“Je bent altijd welkom om onze Huka collectie te bekijken! Voor vakkundig advies kun je het beste even een afspraak maken via onderstaande contactgegevens. Dan weten we zeker dat een adviseur ruim de tijd heeft voor jou.  We hebben de Huka fietsen City, Vasco, Cortes en Orthros klaarstaan voor een proefrit. Je bent welkom om deze modellen uit te proberen bij onze fietsenwinkel in de omgeving Sassenheim – Hoofddorp – Floriande – Haarlem. Wil je een ander model van Huka proberen? Dat is ook mogelijk. Samen met Huka zorgen we dat de fiets naar de showroom komt”, aldus Joost Schuit.

Bezoekadres: Phoenixstraat 10, 2011 KC Haarlem
Telefoonnummer: 023-5407076
E-mail: info@tmannetje.nl

Openingstijden ’t Mannetje

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 18.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten