Gelbart AG REHA

Gelbart AG REHA

“Welkom bij Gelbart AG REHA uit Zwitserland. Wij zijn een gespecialiseerde groep van ondernemingen die samen staan voor menselijke mobiliteit. We zijn opgericht in 1964 en sindsdien helpen wij mensen met hun bewegingsvrijheid om dit te behouden en of te verbeteren en hun onafhankelijkheid en levenskwaliteit te verhogen en daarbij helpen wij u graag” vertelt Daniel Gelbart, algemeen directeur.

“Bent u opzoek naar een driewielfiets om toch mobiel te blijven, wij hebben in onze showroom de Huka Cortes en de huka City staan. Heeft u altijd al eens proefrit willen maken? Dat is bij ons mogelijk. Bel gerust voor een afspraak en wij helpen u graag verder.”

Daniel Gelbart, algemeen directeur aan het woord

“Het team van Gelbart AG REHA beschikt over een team van goed opgeleide en ervaren mobiliteitsspecialisten en servicetechnici. Ons team kan u overal in Zwitserland  komen bezoeken voor een gratis test en beoordeling. Onze missie is de mobiliteit, de onafhankelijkheid en levenskwaliteit van mensen met een handicap of beperking te verbeteren. Dit is de kern van alles wat we doen. En daarbij helpen wij u graag. Wilt u informatie of wilt u eens een proefrit maken op een Huka driewielfiets? Bel ons dan voor een afspraak, zodat wij de proefrit in kunnen plannen.”

Boek een gratis Huka proefrit

“Bel ons op +41 (0)41-367 7017 om vandaag nog een gratis proefrit met uw Huka driewieler te boeken.

Gelbart AG

Bezoekadres: Gelbart AG, Tribschenstrasse 64, CH-6005 Luzern, Schweiz
Telefoon:+41 (0)041413677017
E-mail: info@gelbart.ch

Openingstijden Gelbart AG

Maandag  9.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag  8.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag  8.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag  8.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag  8.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag  Gesloten
Zondag  Gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten