Kersten Hulpmiddelen Den Haag

Kersten hulpmiddelen Den Haag is actief op diverse locaties in Nederland, zo ook in Den Haag. Ze zijn werkzaam in de gehele zorgketen en zetten diverse hulpmiddelen in zoals de fietscollectie van Huka. Hierbij kan je denken aan de Huka driewielcollectie of bijvoorbeeld de tandem Copilot of duofiets Orthros. Wil je graag weer mobiel(er) te worden? En wil je daarbij gebruik maken van een Huka fiets vergoedt via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning)? En kom je daarvoor in aanmerking? Kom dan langs bij Den Haag. Ze staan je graag te woord.

Actief in de gehele zorgketen

Kersten is een onafhankelijke betrokken dienstverlener binnen de hulpmiddelenzorg die streeft naar de best passende oplossing. Zoals de missie van Kersten Hulpmiddelen omschrijft willen ze een verschil maken in het leven van mensen, jong en oud, die te maken krijgen met een fysieke beperking. Wil je graag via de WMO in aanmerking te komen voor een Huka fiets? Neem dan contact op met het WMO zorgloket van je gemeente om een aanvraag in te dienen. Is jouw aanvraag goedgekeurd, dan kan Kersten Hulpmiddelen in jouw gemeente de aanvraag opvolgen.

Kersten Hulpmiddelen is actief in de gehele zorgketen en zetten hulpmiddelen en expertise in voor verschillende doelgroepen. Ze werken daarbij nauw samen met diverse zorgprofessionals: van ergo- en fysiotherapeuten tot verpleegkundigen en thuiszorgmedewerkers. Ook kan je bij Kersten Hulpmiddelen terecht als hulpmiddelen voor een kortere periode nodig zijn (in het kader van Zvw), zijn aangevraagd via de gemeente (in het kader van de Wmo) of via een Pgb.

Bereikbaarheid Kersten Hulpmiddelen Den Haag

Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden om vergoeding te krijgen voor een fiets via de WMO? Neem dan contact op met Kersten Hulpmiddelen Den Haag. Ze zijn bereikbaar via onderstaande contactgegevens. Een bezoek brengen aan Kersten Hulpmiddelen Den Haag kan ook via de reguliere openingstijden. Deze tref je hieronder. Heb je vragen over je WMO aanvraag? Dan kan je het beste contact opnemen met jouw gemeente.

Bezoekadres: Zilverstraat 100, 2544 EL Den Haag
Telefoonnummer: 0475 – 348 348

Openingstijden Kersten Hulpmiddelen Den Haag

Maandag 8.30 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Ga terug naar overzicht verkooppunten