Kersten Hulpmiddelen Houten | WMO dealer | Huka

Kersten Hulpmiddelen Houten

WMO

Kersten hulpmiddelen Houten is actief op diverse locaties in Nederland, zo ook in Houten. Ze zijn werkzaam in de gehele zorgketen en zetten diverse hulpmiddelen in zoals de fietscollectie van Huka. Hierbij kan je denken aan de Huka driewielcollectie of bijvoorbeeld de tandem Copilot of duofiets Orthros. Wil je graag weer mobiel(er) te worden? En wil je daarbij gebruik maken van een Huka fiets vergoedt via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning)? En kom je daarvoor in aanmerking? Kom dan langs bij Houten. Ze staan je graag te woord.

Actief in de gehele zorgketen

Kersten is een onafhankelijke betrokken dienstverlener binnen de hulpmiddelenzorg die streeft naar de best passende oplossing. Zoals de missie van Kersten Hulpmiddelen omschrijft willen ze een verschil maken in het leven van mensen, jong en oud, die te maken krijgen met een fysieke beperking. Wil je graag via de WMO in aanmerking te komen voor een Huka fiets? Neem dan contact op met het WMO zorgloket van je gemeente om een aanvraag in te dienen. Is jouw aanvraag goedgekeurd, dan kan Kersten Hulpmiddelen in jouw gemeente de aanvraag opvolgen.

Kersten Hulpmiddelen is actief in de gehele zorgketen en zetten hulpmiddelen en expertise in voor verschillende doelgroepen. Ze werken daarbij nauw samen met diverse zorgprofessionals: van ergo- en fysiotherapeuten tot verpleegkundigen en thuiszorgmedewerkers. Ook kan je bij Kersten Hulpmiddelen terecht als hulpmiddelen voor een kortere periode nodig zijn (in het kader van Zvw), zijn aangevraagd via de gemeente (in het kader van de Wmo) of via een Pgb.

Bereikbaarheid Kersten Hulpmiddelen Houten

Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden om vergoeding te krijgen voor een fiets via de WMO? Neem dan contact op met Kersten Hulpmiddelen Houten. Ze zijn bereikbaar via onderstaande contactgegevens. Een bezoek brengen aan Kersten Hulpmiddelen Houten kan ook via de reguliere openingstijden. Deze tref je hieronder. Heb je vragen over je WMO aanvraag? Dan kan je het beste contact opnemen met jouw gemeente.

Bezoekadres: Duwboot 95-99 3991 CG Houten, Nederland
Telefoonnummer: 0475 – 348 348

Openingstijden Kersten Hulpmiddelen Houten

Maandag 8.30 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Ga terug naar overzicht verkooppunten

Meer van Huka? Meld je aan!