Kompetenzzentrum Kramer

Kompetenzzentrum Kramer

“Wij zijn Kompetenzzentrum Kramer uit Papenburg, Duitsland. Een team van professionals met een passie en trotste dealer van Huka! Wij zijn specialist in fietsen en mobiliteitshulpmiddelen. Meer als 100 medewerkers en deskundigen staan klaar op het gebied van orthopedie, revalidatietechniek en medische benodigdheden. Ook geven we een deskundig advies en zorg bij alles wat met het lichaam te maken heeft zodat je weer mobiel door het leven kunt” vertelt Dino Sokolusic van Kompetenzzentrum Kramer.

Dino Sokolusic , Kompetenzzentrum Kramer aan het woord

“We bieden je een individueel advies en speciale service aan. Wil je eens een Huka driewielfiets proberen? Dan is een afspraak voor een proefrit maken zo gedaan. Wij kunnen je proefritten aanbieden op de “Social Bike Orthos” en de moderne “Cortes” driewielfiets. Dit kan allemaal op onze locatie in Papenburg. Als specialist in fietsen en mobiliteitshulpmiddelen bieden wij je individueel advies en een speciale service, ook na de aanschaf van een Huka fiets. Wij hebben een ruim assortiment aan fietsen van hoge kwaliteit, je kunt ze komen bekijken in onze showroom, maar proberen is nog leuker!  Met onze haal- en brengservice zorgen zijn wij net voor een extra stukje service.”

Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek, of een proefrit

“Wij verheugen ons op uw bezoek aan onze showroom en adviseren u graag over de verschillende modellen Huka fietsen. Dit alles is gratis en vrijblijvend. Een proefrit op de Huka fiets is te allen tijde mogelijk.”

Bezoekadres: Kompetenzzentrum Kramer, Gasthauskanal 2, 26871 Papenburg
Telefoon: +49 – 496 1890 600
E-mail: info@kompetenzzentrum-kramer.de

 

Kompetenzzentrum Kramer
.

Openingstijden Kompetenzzentrum Kramer

Maandag: 8.30 – 18.00 uur
Dinsdag: 8.30 – 18.00 uur
Woensdag: 7.30 – 16.00 uur
Donderdag: 8.30 – 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 – 13.45 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten