Kompetenzzentrum Kramer - Huka

Kompetenzzentrum Kramer

Showroom locatie

Wij zijn Kompetenzzentrum Kramer uit Papenburg, Duitsland. Een team van professionals met een passie! Wij zijn specialist in fietsen en mobiliteitshulpmiddelen. Meer als 100 medewerkers en deskundigen staan klaar op het gebied van orthopedie, revalidatietechniek en medische benodigdheden. Ook geven we een deskundig advies en zorg bij alles wat met het lichaam te maken heeft zodat u mobiel door het leven kunt. We bieden je een individueel advies en speciale service aan. Wilt je eens een driewielfiets proberen? Dan is een afspraak voor een proefrit maken zo gedaan. Wij kunnen je proefritten aanbieden op de Huka “Social Bike Orthos” en de moderne “Cortes” driewielfiets. Dit kan allemaal op onze locatie in Papenburg.

Dino Sokolusic , Kompetenzzentrum Kramer aan het woord

“Als specialist in fietsen en mobiliteitshulpmiddelen bieden wij je individueel advies en een speciale service, ook na de aanschaf van een Huka fiets. Wij hebben een ruim assortiment aan fietsen van hoge kwaliteit, je kunt ze komen bekijken in onze showroom, maar proberen is nog leuker!  Met onze haal- en brengservice zorgen zijn wij net voor een extra stukje service. We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen in onze showroom voor een leuk adviesgesprek, en je kennis te laten maken met de prachtige fietsen van Huka.”

Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek, of een proefrit

Wij verheugen ons op uw bezoek aan onze showroom en adviseren u graag over de verschillende modellen Huka fietsen. Een proefrit op de Huka fietsen is te allen tijde mogelijk.

Bezoekadres: Kompetenzzentrum Kramer, Gasthauskanal 2, 26871 Papenburg
Telefoon: +49 – 496 1890 600
E-mail: info@kompetenzzentrum-kramer.de

Openingstijden Kompetenzzentrum Kramer:

Maandag: 08.30 – 18.00 uur
Dinsdag: 8.30 – 18.00 uur
Woensdag: 7.30 – 16.00 uur
Donderdag: 8.30 – 18.00 uur
Vrijdag: 8.30 – 13.45 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

 

Meer van Huka? Meld je aan!