Liebe-Mobil GmbH

Liebe-Mobil

“Mijn naam is Michael Liebe, en ik ben de trotse eigenaar van Liebe Mobil GmbH in Keulen, Duitsland. Met veel plezier en jarenlange ervaring helpen wij je graag bij het vinden van de juiste revalidatie aanpassingen die bij jou passen of die je nodig hebt. In onze winkel bieden we een breed assortiment mobiliteitshulpmiddelen aan, waaronder driewielers, rollators, trapliften en elektrische scooters.”

Bij Liebe Mobil streven we ernaar om onze klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden, aangepast aan hun specifieke behoeften en situaties. Of het nu gaat om het bevorderen van mobiliteit na een blessure of het vergemakkelijken van dagelijkse activiteiten, we staan klaar om te assisteren.

Liebe-Mobil GmbH, eigenaar Michael Liebe aan het woord

“We zijn ook trotse dealer van Huka. In onze showroom hebben we diverse Huka fietsen, waaronder de driewielfietsen City en de Cortes, evenals de Huka Pendel. Je bent van harte welkom om langs te komen, verschillende mogelijkheden te bekijken en proefritten te maken. Om langere wachttijden te voorkomen, raden we aan om van tevoren een afspraak te maken via telefoon of e-mail. Zo kunnen we alle tijd voor je inplannen en alles bespreken.”

Kom gezellig langs, proefritten zijn mogelijk met of zonder afspraak

“We kijken ernaar uit je te verwelkomen en te helpen bij het vinden van de beste mobiliteitsoplossingen voor jouw behoeften. Tijdens de proefrit kunnen verschillende opties worden gemonteerd,  zodat je de fiets kunt ervaren zoals je hem graag zou willen hebben, en anders naar wens te laten maken. .”

Bezoekadres: Hauptstr. 417 51143 Köln, Duitsland
Telefon: +49 (0)220-312 020

E-mail: info@liebe-mobil.de

Liebe Mobil

Openingstijden Liebe-Mobil GmbH

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 uur tot 15.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten