Liebe-Mobil GmbH

Liebe-Mobil

“Mijn naam is Michael Liebe en ben de trotse eigenaar van Liebe Mobil GmbH te Keulen (Duitsland). Met veel plezier en jarenlange ervaring helpen wij je graag  aan de revalidatie aanpassing wat bij jou past of  je nodig hebt. Wij verkopen mobiliteitshulpmiddelen zoals driewielers, rollators, trapliften en elektrische scooters.”

Liebe-Mobil GmbH, eigenaar Michael Liebe aan het woord

“We zijn ook trotse dealer van Huka. We hebben diverse fietsen van Huka in onze showroom staan, zoals de driewielfietsen City en de Cortes. En voor kun je bij ons terecht voor een Huka Pendel. Kom eens langs, om de verschillende mogelijkheden te bekijken in onze showroom. Je kunt altijd bij ons terecht voor advies of een proefrit. Om langere wachttijden te voorkomen is het handig als je van te voren een afspraak maakt via telefoon of e-mail. Zo kunnen wij ook alle tijd voor je inplannen zodat alles bespreekbaar is. Het is ook mogelijk om ons zonder afspraak te bezoeken, maar dan kan het voorkomen de dat je misschien even moet wachten.”

Kom gezellig langs, proefritten zijn mogelijk met of zonder afspraak

“Wij zorgen graag persoonlijk en individueel voor onze klanten. Tijdens de proefrit kunnen verschillende opties worden gemonteerd,  zodat je de fiets kunt ervaren zoals je hem graag zou willen hebben, en  anders naar wens te laten maken.”

Bezoekadres: Hauptstr. 417 51143 Köln
Telefon: +49 (0)220-312 020

E-mail: info@liebe-mobil.de

Liebe Mobil

Openingstijden Liebe-Mobil GmbH

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 10.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 10.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 10.00 uur tot 15.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten