London Recumbents

Welkom bij London Recumbents! Wij zijn een fietsverhuur- en verkoopbedrijf gevestigd in Battersea en Dulwich Parks in Zuid-Londen. Als specialisten in speciale fietsen helpen wij graag iedereen, ongeacht hun beperking, om weer op de fiets te komen. Als trotse dealer van Huka hebben we de Duet van Huka beschikbaar in onze showroom.

London Recumbents aan het woord

“Bij London Recumbents vinden we het geweldig om mensen op de fiets te krijgen! Sinds 1993 richten we ons op speciale fietsen en staan we zeven dagen per week voor je klaar. Heb je vragen of wil je een fiets bij ons uitproberen? We maken graag tijd voor je vrij. We staan bekend om onze uitstekende service en kunnen ook reparaties uitvoeren of speciale opties monteren op fietsen voor mensen met speciale behoeften. Ons personeel heeft door de jaren heen de nodige kennis opgebouwd om ervoor te zorgen dat alles goed gebeurt”.

“SpecialBikesUK is onze verkoopafdeling en heeft twintig jaar ervaring in het leveren van op maat gemaakte fietsen voor mensen met speciale behoeften, ligfietsers en gezinsfietsers. Wij streven ernaar fietsen aan te bieden voor iedereen en bieden ook gespecialiseerde tandems en andere speciale fietsen van toonaangevende merken zoals Huka aan”.

“Ook voor verhuur ben je bij ons aan het juiste adres! Op onze locatie in Dulwich Park verhuren we fietsen die geschikt zijn voor mensen met speciale behoeften. Wil je meer informatie over onze fietsen of wil je eens een mooie fiets van Huka uitproberen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je de fietsen kunt ervaren”.

Bezoekadres: Dulwich Park, Londen SE21 7ET, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnummer: +44 20 8299 6636
E-mail: recumbents@aol.com

Openingstijden London Recumbents

Maandag 9 uur tot 16:30 uur
Dinsdag 9 uur tot 16:30 uur
Woensdag 9 uur tot 16:30 uur
Donderdag 9 uur tot 16:30 uur
Vrijdag 9 uur tot 16:30 uur
Zaterdag 9 uur tot 16:30 uur
Zondag 9 uur tot 16:30 uur

Terug naar overzicht