Mega Mobility

Mega mobility

“Welkom bij Mega Mobility! Ons kun je vinden in Paal – Beringen in België. We beschikken over een groot assortiment hulpmiddelen voor jong en oud. In onze showroom van 1000m² kun je verschillende producten bekijken en ook zeker proberen. Bij ons kun je terecht voor diverse speciale fietsen, scootmobielen, rolstoelen en rollators. Ook kun je de mooie collectie van Huka bekijken en proberen bij ons.”

Peter Lathouwers van Mega-Mobility aan het woord

“Kun je niet meer op een gewone tweewieler fietsen? En ben je op zoek naar een goed en veilig alternatief? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom eens langs in onze showroom en we helpen je graag verder. We hebben een mooie collectie Huka fietsen in onze showroom. Bij ons in de showroom hebben we de volgende demo modellen staan: driewielfietsen Cortes, City, duofiets Orthros en de rolstoelfiets Diaz. Kom eens langs om ze te bekijken, of maak een proefrit en ervaar de fiets persoonlijk! Veel van onze gebruikers hebben omwille van een beperking problemen met het evenwicht te bewaren. Een goede oplossing is dan een driewielfiets. Dankzij de vele opties en met eventueel maatwerk, maken wij elke fiets passend en uniek!”

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

“We verheugen ons op jullie komst!  Bel ons gerust en we plannen samen een afspraak in, zodat we rustig alle mogelijkheden kunnen bespreken. Ook vinden wij het erg belangrijk dat de fiets perfect past, de juiste maten en een goede zithouding heeft.  Ook besteden we aandacht aan het fietsen op een driewieler met de benodigde tips erbij. Service is voor ons een prioriteit! Dus nemen daar ook graag de tijd voor.”

Bezoekadres: Diestersesteenweg 65, 3583 Paal – België
Telefoon: +32 (0)11 19 20 20
E-mail: mailto:info@megamobility.be

Openingstijden Mega Mobility

Maandag  9.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag  9.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag  9.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag  9.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag  9.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag  9.00 uur tot 13.00 uur
Zondag  Gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten