Meyra Rotterdam

Wil je graag meer mobiel worden en wil je dat graag met behulp van een Huka fiets via de WMO? Meyra Rotterdam ondersteunt je graag als lokale hulpmiddelen organisatie. Bijna de complete collectie van Huka hebben zij in het assortiment. Denk hierbij aan de driewielfiets Cortes, de driewielfiets City of de driewieltandem Copilot 3. Afhankelijk van jouw situatie bekijkt een adviseur van Meyra welke oplossing voor jou geschikt is.

Werkwijze Meyra

Meyra Rotterdam werkt samen met specialisten die jarenlange ervaring hebben met het mobiel krijgen en houden van mensen met een lichamelijke beperking. Het gaat zowel om het bewegen binnen- als buitenhuis. Ze streven ernaar om voor elk mobiliteitsvraagstuk een geschikte oplossing te vinden. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw leefomgeving, sociale netwerk en jouw dagelijkse bezigheden. Op het moment dat jouw aanvraag via het WMO loket wordt goedgekeurd, kan je hen inschakelen om te bekijken welke Huka fiets het meest geschikt is voor je. Mocht je tussentijds vragen hebben over welke mogelijkheden er zijn, dan staan ze je graag te woord.

Heb je een vraag over jouw WMO aanvraag, dan kan je het beste contact opnemen met jouw gemeente. In elke vestiging kan je de hulpmiddelen uitproberen. Echter verschilt de voorraad per vestiging. We raden je zodoende aan om altijd even vooraf contact op te nemen met de vestiging, zodat je niet voor niets komt.

Bereikbaarheid Meyra Rotterdam

Zou je graag meer willen weten over de mogelijkheden die Meyra je kan bieden? Wil je graag weer fietsen met behulp van een Huka fiets via de WMO en wil je graag meer informatie hierover ontvangen? Meyra Rotterdam staat je graag te woord. Dat kan via onderstaande contactgegevens of breng een bezoek aan Meyra Rotterdam. We raden je aan om altijd vooraf even contact op te nemen met de vestiging als je op zoek bent naar een specifiek type Huka fiets. Heb je vragen over het proces rondom jouw WMO aanvraag? Dan kan je het beste contact opnemen met jouw gemeente.

Bezoekadres: Hekendorpstraat 31 3079 DX Rotterdam
Telefoonnummer: 010 – 229 40 20
E-mail: rotterdam@meyra.nl

Openingstijden Meyra Rotterdam

Maandag 8.30 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Ga terug naar overzicht verkooppunten