Panta Rhei Vogtland

“Al 20 jaar lang adviseer ik met veel plezier mensen met een handicap of een beperking in de zoektocht naar een geschikte fiets. Fietsen zijn als broeken, ze moeten passen, je moet je comfortabel voelen en het doel van de beperkte persoon dienen. Ook voor een tandemfiets ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb de Huka Co-Pilot 2 en Co-Pilot 3 en de Duet in de showroom staan. Maak een afspraak en ik vertel je van alles over de fiets. Ook kun je deze speciale fietsen uitproberen of lenen.” Aldus Ines Meier van Panta Rhei Vogtland.

Ines Meier van Panta Rhei Vogtland aan het woord

“Bij Panta Rhei Vogtland kun je verschillende fietsen testen, zonder dat je ergens aan vast zit! Ook is er een uitleenservice bij Panta Rhei Vogtland, omdat we weten hoe lastig het is met een beperking om in een korte tijd een passende fiets te vinden. De keuze voor een speciale fiets is erg persoonlijk en om je zo goed mogelijk te helpen, kun je de fiets bij ons voor langere tijd proberen voordat je een serieuze aankoop doet. Ook hebben we een kleine werkplaats tot beschikking en op verzoek komen we ook graag naar de klant toe.”

“De overstap van een normale tweewieler naar een speciale fiets erg groot. Daarin wou ik iets voor de mensen betekenen en heb daar een vereniging voor opgericht. De vereniging genaamd ‘Radkultur-Zentrum Vogtland’ organiseert fietstochten voor mensen met een beperking. Ook fiets ik zelf mee met deze tochten mee. Het mooie ervan is dat je kennis kunt maken met mensen, en ook ervaart dat je niet de enige bent met een beperking en een speciale fiets. Het Vogtland ligt in de 4-landenhoek, Thüringen, Beieren, Tsjechië en Saksen, een prachtige omgeving om rond te fietsen en van de natuur te genieten.”

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

“Maak een afspraak en kom gezellig langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ook kun je de fiets op zicht meekrijgen, zodat er rustig thuis gefietst kan worden, voor een eventuele aankoop.”

Bezoekadres: Markt 12, 08491 Netzschkau, Duitsland
Telefoon: +49 (0)170 73 292 71
E-mail: imstromer@gmx.de

Openingstijden Panta Rhei Vogtland

Maandag  op afspraak
Dinsdag  op afspraak
Woensdag  op afspraak
Donderdag  op afspraak
Vrijdag  op afspraak
Zaterdag  op afspraak
Zondag  op afspraak

Terug naar overzicht verkooppunten