Rehapoint, Porto

Sinds 2012 is Rehapoint actief in Portugal. In Porto is het hoofdkantoor met showroom. “We hebben ook een winkel in Amadora, Lissabon. Onze organisatie is gespecialiseerd in het leveren van ondersteuningsproducten die mobiliteit en revalidatie bevorderen. We bieden ook specifieke en aangepaste oplossingen voor mensen met speciale behoeften. Wij werken met een serieuze en transparante houding, waarin kwaliteit en betrokkenheid tussen de cliënten en ons klinisch team centraal staan”,  aldus Ricardo Sarmento, directeur bij Rehapoint in Portugal.

Ricardo Sarmento, Rehapoint, aan het woord

“Wij zijn een vooraanstaand bedrijf binnen ons vakgebied. Wij blijven ons richten op de distributie van mobiliteitshulpmiddelen die de mobiliteit, revalidatie en ondersteuningshouding bevorderen. Elk geval analyseren wij zodat we kunnen voldoen aan de specifieke behoeften. Op deze manier zijn wij voortdurend op zoek naar uitbreiding van onze assortiment van mobiliteitshulpmiddelen en aangepaste fietsen zijn daarop geen uitzondering. Wij geloven dat met de juiste uitrusting, mobiliteit het parool wordt voor iedereen. Mobiliteitshulpmiddelen helpen om beperkingen het hoofd te bieden. Met de juiste ondersteuningen stelt het eindgebruikers in staat om met kracht en enthousiasme te fietsen!”

“Rehapoint gelooft dat we allemaal gelukkiger zijn als we fietsen en daarom is het essentieel dat onze klanten kunnen beschikken over fietsen die iedereen in staat stelt dit te doen. Daarom geloven wij, als distributeur van Huka fietsen, dat de inclusie van mensen met fysieke beperkingen nu dichterbij komt. Onze inzet gaat hand in hand met de professionele activiteit, maar ook met de ecologische en sociale verantwoordelijkheid. Zo zetten wij ons in voor duurzame samenwerkingsverbanden, op het gebied van toegankelijkheid en mobiliteit. Niet alleen om mogelijkheden te verruimen maar ook om levens beter te transformeren.”

Plan een proefrit bij Rehapoint!

“Kom ons bezoeken en geef ons de kans om de perfecte Huka fiets voor jouw behoeften te vinden. We beloven dat we jouw rijervaring naar het hoogste niveau zullen tillen!”

Rehapoint logo

Bezoekadres: Estrada da Circunvalação 10381, 4250-151, Porto, Portugal
Telefoonnummer: +351 224 942 258
E-mail: geral@rehapoint.pt

Openingstijden fietsenwinkel Rehapoint, Portugal

Maandag 9.oo uur tot 18.00 uur
Dinsdag 9.oo uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.oo uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.oo uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.oo uur tot 18.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten