Reiðhjólaverzlunin Berlin

reiðhjólaverzlunin Berlin

De IJslandse fietsenwinkel Reiðhjólaverzlunin Berlin is gevestigd in de hoofdstad Reykjavík. Daar heeft de fietsenwinkel een goede naamsbekendheid.  “Wij helpen je bij het vinden van de juiste fiets van Huka. Wij kennen de fietsen goed van Huka en adviseren je op basis van jouw behoefte geven advies over welke fiets voor jou geschikt is. Voor vragen zijn we altijd beschikbaar en kun je contact met ons opnemen.” Vertelt Jón Óli Ólafsson, eigenaar van IJslandse fietsenwinkel Reiðhjólaverzlunin Berlin.

Jón Óli Ólafsson, Reiðhjólaverzlunin Berlin, aan het woord

“Wil je een fiets, een fiets met elektrische ondersteuning of een fiets waarbij iemand anders fietst? fietsenwinkel Reiðhjólaverzlunin Berlin is gespecialiseerd in fietsen voor mensen die van het buitenleven willen genieten op elke manier. We helpen je graag een Huka fiets te vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Of dat nou een fiets voor twee personen is of een driewielfiets.”

Aarzel niet om contact op te nemen!

“Wij adviseren je bij het kiezen van een Huka fiets. Of je nu op zoek bent naar een tweepersoonsfiets of een driewielfiets. Of dat je een fiets wil met of zonder elektrische trapondersteuning.”

Bezoekadres: Háaleitisbraut 12, 108 Reykjavík, IJsland
Telefoonnummer: +354 557 7777
E-mail: jonoli@reidhjolaverzlunin.is

Openingstijden Reiðhjólaverzlunin Berlin

Maandag 9.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 11.00 uur tot 16.00 uur
Zondag gesloten

Ga terug naar overzicht verkooppunten