Rein Veenendaal Fietsen

Rein Veenendaal Huka

Rein Veenendaal startte zijn bedrijf in 1948. Altijd geïnteresseerd in álles op 2-wielergebied. Rein was een echte techneut en voor vrijwel elk probleem bedacht hij een passende oplossing of verbetering. Hij maakte het zelf of liet het maken, maar de klant moest en zou geholpen worden! Rein Veenendaal Fietsen is door deze werkwijze een begrip in Nederland geworden. De duofiets Orthros staat bij ons in de showroom. Mocht je een andere Huka fiets willen proberen? Geen probleem! Dan zorgen we daarvoor. Kortom, Rein Veenendaal Feitsen denkt in oplossingen welke de eventuele beperking niet wegneemt, maar het ongemak kleiner maakt. Als de glimlach (weer) verschijnt is de missie geslaagd. Daar willen we in Veenendaal graag bij helpen!

Koos Veenendaal, eigenaar van Rein Veenendaal Fietsen aan het woord

“Dat de naam Veenendaal ook in Veenendaal gevestigd is, zorgt altijd weer voor een opmerking. Inmiddels is de 3e generatie actief in het centraal in Nederland gevestigde familiebedrijf, pal tegen de mooie Utrechtse Heuvelrug. Voor uitgebreide, professionele informatie kun jeu bij Rein Veenendaal terecht. Dat er serieus na- en meegedacht wordt bewijst het zogenaamde ‘Driewieler Protocol’, wat samen met een therapeut geschreven is, aldus Koos Veenendaal”.

“Rein Veenendaal Fietsen beschikt over een vaste chauffeur en 2 servicebussen, welke je dagelijks in alle uithoeken van Nederland tegen kunt komen. Normaliter is er altijd een bus beschikbaar voor niet geplande calamiteiten. Goede service kun je toezeggen en op alle mogelijke manieren uitleggen, maar service moet je gewoon dóen. Dit uiteraard in alle redelijkheid, want toveren kan alleen op de Efteling, aldus Koos Veenendaal”.

Kom langs voor een adviesgesprek bij onze fietsenwinkel in de omgeving Bennekom, Soest (Zuid), Aalst en Veenendaal

Wil je graag weten welke Huka het beste bij je past? Kom dan langs in onze showroom voor een adviesgesprek of maak een proefrit. We heten je van harte welkom bij onze fietsenwinkel in de omgeving Bennekom, Soest (Zuid), Aalst en Veenendaal. De koffie staat klaar.

Bezoekadres: Davidsplein 1, 3905 AZ te Veenendaal
Telefoonnummer: 0318 – 526000
E-mail : info@reinveenendaal.nl

Openingstijden Rein Veenendaal (fietsenwinkel omgeving Bennekom, Soest (Zuid), Aalst en Veenendaal)

Maandag 8.30 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 21.00 uur
Zaterdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Rein Veenendaal Huka

Terug naar overzicht verkooppunten