Duofiets Orthros

 Vind je het leuk om samen eropuit te gaan met de fiets en heerlijke tochten in de buitenlucht te maken, maar lukt dit niet meer zelfstandig?

Op de duofiets Orthros heb je gegarandeerd fietsplezier voor twee! Onbeperkt. Dankzij de ingenieuze constructie is de wegligging zeer stabiel.

Vanaf € 4878 excl 9% BTW
Beschrijving en voordelen
Duofiets Orthros
Sonja & Teun

Onderweg voeren ze de mooiste gesprekken.

Voordelen

  • Uiterst stabiel en wendbaar door de ingenieuze constructie, het differentieel en het lage zwaartepunt.
  • De mogelijkheid om de passagier actief, passief of niet mee te laten trappen.
  • Oogcontact en een gezellig praatje tijdens het fietsen is eenvoudig te maken.
  • Voorzien van diepte instelbare zitschalen met comfortabele rug- en zitkussens.
  • 10 jaar garantie op het frame en voorvork. Na registratie via deze pagina.

Dé Orthros, fietsplezier voor twee!

De Orthros maakt het mogelijk om mobiel te zijn en fietsplezier te hebben. De begeleider en de passagier zitten naast elkaar op de Orthros. Een gezellig praatje onderweg gemakkelijk gemaakt. Het grote voordeel is dat de begeleider goed zicht heeft op de passagier en op de weg. De passagier kan vrij om zich heen kijken, de begeleider bestuurt de duofiets.

De Orthros heeft stabiele wegligging door de ingenieuze constructie. Je kan gewoon veilig blijven zitten als de fiets stilstaat. Dit maakt deze duofiets erg geschikt voor beweeglijke passagiers of passagiers met evenwichtsproblemen. De sturen zijn in hoogte en in hoek instelbaar om een optimale fietspositie te creëren.

De Orthros: veilig en comfortabel

De Orthros is standaard uitgerust met een draaibare bijrijdersstoel, waardoor de passagier nog gemakkelijker kan op- en afstappen. Tevens is de Orthros voorzien van anti-lekbanden die zorgen voor een betere grip op de weg en een langere levensduur.

De veiligheid van de Orthros wordt vergroot door een parkeerrem en licht bedienbare handremmen. De achterremmen zijn hydraulische schijfremmen, waarbij weinig kracht benodigd is om te remmen. Het rechter stuur is vastgezet. Dit geeft de passagier een stabielere zit. De Orthros is voorzien van diepte instelbare, stevige kunststof zitschalen. De zitkussens zijn geïntegreerd, vast gemonteerd (voorkomt diefstal of verlies), waterafstotend en voorzien van zeer comfortabel schuim.

Specificaties

Materiaal frame & afwerking gepoedercoat staal (minder milieubelastend)
Elektrische ondersteuning optioneel, Heinzmann voorwielmotor
Bandenmaat voor in inch (ETRTO) 24 x 2,15 (55-507)
Bandenmaat achter in inch (ETRTO) 20 x 2,15 (55-406)
Binnenbeenlengte in mm 650-850
Maximale belasting in kg 240
Lengte x breedte in mm 1980 x 1040
Orthros

De Othros is voorzien van een aantal standaard onderdelen.

De Orthros is standaard uitgerust met o.a. een draaibare bijrijdersstoel, parkeerrem, licht bedienbare hydraulische schrijfremmen achter, 8 versnellingsnaaf met vrijloop, verlichting, anti-lekbanden en een veiligheidsslot (AXA solid). Een uitgebreide omschrijving van de standaard uitvoering tref je hieronder in het document '(technische) product informatie'. Daarnaast kunnen we de Orthros passend maken voor jouw persoonlijke situatie.

Orthros_armsteunset Armsteunset
Orthros_voetenplank Voetensteun voor bijrijder, opklapbaar
Orthros_vrijloop instelbaar Schakelbare vrijloop
Orthros_rolstoel rollator rek Drager opklapbare rolstoel/ rollator

Accessoires & opties

Gebruik je de Orthros particulier, via een stichting of zorginstelling? Dit heeft invloed op de gekozen uitvoering. Heb je specifieke wensen of wil je de Orthros multi-inzetbaar maken voor verschillende gebruikers? De Orthros is vanuit de standaard uitvoering uit te breiden met diverse ondersteuningen en accessoires. Denk hierbij aan het voorzien van elektrische ondersteuning, een voetenplank, voet ondersteuningsmogelijkheden of ventilerende stoelen. Ook is er een optie leverbaar waarbij de begeleider kan bepalen of de passagier mee dient te trappen of niet. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

Documentatie

De Orthros in jullie favoriete kleur of huisstijlkleur

De Orthros is standaard leverbaar in het mat zwart of zijdeglans wit. Wil je jouw Orthros nog persoonlijker maken? Bijvoorbeeld in jullie favoriete kleur of huisstijlkleur van jullie organisatie? Dat kan!

We kunnen de Orthros in elke gewenste RAL kleur voor jou maken. Om meer te weten over de mogelijkheden en specificaties van de Orthros tref je hieronder diverse documenten. Uiteraard kunnen wij je ook adviseren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Video's
Klantervaringen
“Actief bewegen is een belangrijk onderdeel van Trivium Meulenbelt Zorg in Tubbergen. Als..
Klantervaringen
In de Rotterdamse wijk Prins Alexander heeft woonlocatie Hanrathstraat van Middin sinds kort de..
Klantervaringen
Bij de dagbestedingslocatie ‘Het Los Huus’ van de Passerel in Epe wordt elke dag met enthousiasme de..
Service

Service & garantie

De service rondom jouw Huka is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. We leveren Hollandse kwaliteit waar we trots op zijn.

We voeren dagelijks kwaliteitscontroles uit, waarbij onze Huka producten uitvoerig getest worden. Met een gemiddelde levertijd van 4 weken op de standaard collectie vindt de levering van jouw Huka plaats via jouw verkozen dealer. Schaf je een Huka fiets aan, dan ontvang je 10 jaar garantie op het frame en voorvork na registratie. Wel zo prettig!

Meer informatie over onze service
Meer informatie over de garantie

 

Duofiets Orthros Nieuws

Een vrijblijvend advies ontvangen? We staan voor je klaar.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij ons Experience center in Oldenzaal. Neem contact met ons op.

Contactformulier