Sanitätshaus LanCas

Lancas

“Wij zijn Sanitätshaus LanCas en ons kun je vinden in Papenburg. We zijn een medische speciaalzaak met diverse hulpmiddelen en speciale fietsen. Ons team staat voor deskundigheid en vriendelijkheid en wij helpen je dan ook graag in de zoektocht naar de juiste fiets.” Vertelt Dino Sokolusic van Sanitätshaus LanCas.

Dino Sokolusic, Sanitätshaus LanCas aan het woord

“In onze grote showroom staan diverse fietsen waaronder verschillende fietsen van Huka. Je kunt ze komen bekijken, bewonderen, en uitproberen. Wij kunnen proefritten aanbieden op verschillende speciale fietsen waar onder “de Social Bike Orthos” en “de moderne Cortes” driewielfiets. Dit kan allemaal bij onze locatie in Papenburg te Duitsland. Als specialist in fietsen en mobiliteitshulpmiddelen bieden wij je individueel advies en een speciale service, ook na de aanschaf van een Huka fiets. Wij bieden een ruim assortiment Huka fietsen van hoge kwaliteit die je zelf kunt bekijken tijdens een proefrit. Onze haal- en brengservice zorgt voor een goede service. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen in onze showroom.”

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

“Wij verheugen ons op je bezoek aan onze showroom en adviseren je graag over de verschillende modellen Huka. Een proefrit op de Huka fiets is te allen tijde mogelijk.”

Bezoekadres: Technische Orthopädie und Rehatechnik Kramer, Gasthauskanal 2, 26871 Papenburg, Duitsland
Telefoon: 0049 – 496 1890 600
E-mail: info@kompetenzzentrum-kramer.de

Lancas

Openingstijden Sanitätshaus LanCas

Maandag:  8.30 uur – 18.00 uur
Dinsdag:  8.30 uur – 18.00 uur
Woensdag:  7.30 uur – 16.00 uur
Donderdag:  8.30 uur – 18.00 uur
Vrijdag:  8.30 uur – 13.45 uur
Zaterdag:  Gesloten
Zondag:  Gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten