Schulting Tweewielers

Schulting tweewielers

Schulting Tweewielers in Almere is sinds 1998 in handen van Sander Bruynseels. Voordat hij het overnam van de voormalige eigenaar werkte hij daar als fietsmonteur. Het bedrijf is gegroeid en eind 2022 gaan ze zelfs uitbreiden met een grotere winkel. “Onze vakmensen zorgen ervoor dat jouw fiets in topconditie is. We geven graag deskundig advies voor jouw fietsplezier!” Vertelt eigenaar Sander Bruynseels, eigenaar bij Schulting Tweewielers.

Sander Bruynseels, Schulting Tweewielers, aan het woord

“In de omgeving Almere steeg de vraag naar driewielfietsen van Huka steeds meer. Onder andere Fietsmaatjes klopte bij ons aan voor de Huka duofiets Orthros. Zodoende werden we dealer van Huka. Zoek jij een Huka fiets? Wij helpen je bij het uitzoeken ervan. Samen kijken we welke Huka het beste bij je past en welke opties er mogelijk zijn. Bij het proefrijden geven we een uitgebreide uitleg. Een meisje wist al welke Huka fiets ze wou. Voordat ze hem kocht, wou ze de fiets eerst gezien en geprobeerd hebben. Het ging om de Huka City. In samenwerking met Huka brachten we de fiets naar onze showroom. Dan zie je haar over de parkeerplaats fietsen met een lach van oor tot oor! Dat was wel een mooi moment.”

“Service is heel belangrijk voor ons. Een haal- en brengservice voor onderhoud is daar onderdeel van. In ons volledig ingerichte werkplaats voeren we al het onderhoud uit. Wij werken met een fietspaspoort van 5 jaar. Dat betekent dat je de eerste twee onderhoudsbeurten gratis krijgt en de opvolgende onderhoudsbeurten tegen een gereduceerd tarief. Onderhoudsbeurten nodigen we jou voor uit zodat je nergens meer aan hoeft te denken. Wij houden jouw fiets in topconditie.”

Kom langs voor een proefrit!

“We heten je graag welkom in onze winkel! In onze showroom staat de Huka Cortes klaar voor een proefrit. Wil je een andere Huka¬†uitproberen? Dat kan! Samen met Huka zorgen we ervoor dat de fiets naar onze showroom of bij je thuis komt”, aldus Sander Bruynseels, eigenaar bij Schulting Tweewielers.

Bezoekadres: Markerkant 10-01, 1316 AA Almere
Telefoonnummer: 036-534 7961
E-mail: info@schultingtweewielers.nl

Openingstijden fietsenwinkel Schulting Tweewielers

Maandag gesloten
Dinsdag 9.00 uur tot 18:00 uur
Woensdag 9.00 uur tot 18:00 uur
Donderdag 9.00 uur tot 18:00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17:00 uur
Zondag gesloten

 

Terug naar overzicht verkooppunten