Senzup

Leenders Bike Totaal Hengelo

Senzup heeft op dit moment 2 vestigingen, Barendrecht en Uddel. Wij rijden door heel Nederland met driewielfietsen om klanten van advies te voorzien. Wij zijn dé specialist omdat we het grootste assortiment driewielfietsen hebben staan. De elektrische driewieler Cortes, Vasco en duofiets Othros zijn bij ons in de showroom te vinden. Mocht een ander model wenselijk zijn nemen wij contact op met Huka om dit te realiseren.

Denk hierbij aan de rolstoelfiets Duet of de tandem Copilot. Het is tevens mogelijk om een proefrit te plannen bij ons op locatie, bij jou thuis of bij Huka in de showroom. We vertellen je graag over de mogelijkheden die de Huka collectie jou te bieden heeft.

Joost van Breugel, directeur vanuit Senzup aan het woord

“Wij onderscheiden ons doordat we de wens van de klant vooropstellen. Luisteren en advies op maat geven. Wij  zijn een familiebedrijf, en dat merk je aan alles, korte duidelijke lijnen. Ook hebben wij een eigen servicedienst aan huis. Wij komen graag naar u toe, aldus Joost van Breugel”.

Maak een proefrit bij onze fietsenwinkel in de omgeving Barendrecht, Rotterdam, Vlaardingen, Zwijndrecht en Papendrecht

Ben je geïnteresseerd om een proefrit te maken op één of meerdere fietsen van de Huka collectie? Dat kan vanuit onze fietsenwinkel in de omgeving Barendrecht, Rotterdam, Vlaardingen, Zwijndrecht en Papendrecht. Neem contact met ons via onderstaande gegevens om een afspraak te maken. We vertellen je graag over de mogelijkheden.

Bezoekersadres Barendrecht: Oosteinde 6, 2991 LG
Bezoekersadres Uddel: Elspeterweg 65e, 3888 MT
Telefoonnummer: 0800-0468
Emailadres: info@senzup.nl  

Openingstijden Senzup Barendrecht & Senzup Udel

Onze showrooms zijn van maandag t/m vrijdag alleen op afspraak geopend. Neem contact met ons op via bovenstaande contactgegevens als je een afspraak wilt maken. 

Senzup showroom barendrecht      Senzup showroom Uddel

Terug naar overzicht verkooppunten