Spezialrad Fischer

Spezialrad Fischer

“Welkom bij Spezialrad Fischer! Ons kun je vinden in Dasing bij Augsburg. Onze winkel is gemakkelijk bereikbaar met de auto via de A8 en op slechts 5 minuten van het treinstation van Dasing. Wij zijn gespecialiseerd in speciale fietsen en e-bikes. Bij ons kun je terecht voor onder andere seniorenfietsen, driewielfietsen voor volwassenen en driewieltandems, waaronder de Huka Cortes“, vertelt Albert Fischer, eigenaar van Spezialrad Fischer.

Albert Fischer, Spezialrad Fischer, aan het woord

“Oudere mensen fietsen vaak onveilig op hun tweewieler en geven dan het fietsen op uit angst om te vallen. Er zijn echter goede oplossingen waarmee je ook op oudere leeftijd mobiel kunt blijven. Een driewieler voor volwassenen heeft twee wielen achter en is daarom bijzonder veilig. Omvallen is (bijna) onmogelijk! Je kunt comfortabel blijven zitten bij verkeerslichten of kruispunten en je volledig concentreren op het verkeer. Ook zijn deze tegenwoordig te verkrijgen met elektrische ondersteuning. Het helpt je om langere of heuvelachtige routes moeiteloos af te leggen. Het fietsen op een driewieler is even wennen. Zodoende bieden we niet alleen uitgebreide proefritten aan in onze winkel, maar ook de mogelijkheid om de driewielfiets voor volwassenen thuis op je gemak uit te proberen.”

Wil je een proefrit maken op een driewieler voor volwassenen?

“Kom bij ons langs! Het is niet nodig om vooraf te reserveren tijdens de openingstijden. Wil je een afspraak maken, neem dan contact op met ons.”

Bezoekadres: Bahnhofstra├če 11, 86453 Dasing, Duitsland
Telefoonnummer: +49 8205-541 99 86
E-mail: spezialrad-fischer@gmx.de

Spezialrad Fischer

Openingstijden Spezialrad Fischer

Maandag 9:00 tot 13.00 uur
Dinsdag 9:00 tot 13:00 uur
Woensdag 13.30 tot 18.00 uur
Donderdag 9.00 tot 13.00 uur
Vrijdag 13.30 tot 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Terug naar verkooppunten overzicht