Tetrion Spezialräder

Tetrion Spezialräder

“Welkom bij Tetrion Spezialräder. Wij zijn te vinden in Wesel, Duitsland. Mijn naam is Klaus Assé en ik ben de trotse eigenaar van dit bedrijf sinds 1998. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren van klanten met een handicap of beperking. Mijn doel is het vinden van de juiste fiets voor jou en je beperking zodat je weer mobiel door het leven kunt! Dat betekent dat ik je niet de fiets wil verkopen die nu in mijn werkplaats staat, maar de fiets verkopen die jou weer mobiel maakt!” Vertelt Klaus Assé, eigenaar van Tetrion Spezialräder.

“Een goed voorbeeld van fietsen voor gehandicapten of mensen met beperking zijn de Huka fietsen. We hebben de Cortes en de Orthros in onze showroom. Het belangrijkste voor mij is dat de klant en zijn of haar mobiliteitsbehoeften het geluk vinden in een van mijn fietsen. Zodat je met mijn kennis en ervaring weer plezierig op een fiets zit en je lekker kunt genieten van meer mobiliteit in het leven.”

Klaus Assé, eigenaar, Tetrion Spezialräder aan het woord

“Bij mij krijg je uitgebreide service, misschien net iets meer als bij een ander, maar dat vind ik belangrijk. Ik verkoop je niet alleen een fiets wat bij je past, maar ik blijf ook de service en het onderhoud van de fiets verzorgen. Zelfs als de fiets niet bij mij gekocht is, kun je op mijn service rekenen! Voldoet de fiets niet meer aan de eisen, is de fiets niet meer rijklaar, of heeft deze een servicebeurt of reparatie nodig? Ook dan ben je bij ons welkom! Ik heb ook een breng en haal service, of indien mogelijk repareer ik hem ter plaatse, bij je thuis of op locatie!”

“Bijna alles in mijn winkel kan ook gehuurd worden. Ik vind dit erg belangrijk om te testen of de fiets wie je huurt, ook de fiets is waarvan je erg gelukkig word. Als de fiets voldoet aan de verwachtingen van de klant, dan ben ik tevreden. Er zijn natuurlijk ook fietsen die gehuurd kunnen worden voor een “dagje uit” voor iemand die minder mobiel is.”

Ik kijk er naar uit je te verwelkomen in onze winkel

“Maak een vrijblijvende afspraak en ik adviseer je graag. Ik neem uitgebreid tijd voor jou en leg je van alles uit over de mogelijkheden. Ik heb een grote selectie fietsen beschikbaar en je kan ook van alles bekijken en proberen. Je kunt een proefrit maken op bijvoorbeeld de Huka Cortes en Orthros. Je kunt bij ons fietsen in een rustige omgeving, zodat je je volledig kunt concentreren op de fiets. Wij werken ook samen met de duitse Krankenkasse en de Berufsgenossenschaften.”

Bezoekadres: Tetrion Spezialräder, Im Großen Feld 7, Wesel, Deutschland
Telefoon:  +49 (0)163-906 9063
E-mail: tetrion@tetrion.de

Openingstijden Tetrion Spezialräder

Maandag  Op afspraak
Dinsdag  Op afspraak
Woensdag  Op afspraak
Donderdag  Op afspraak
Vrijdag  Op afspraak
Zaterdag  Op afspraak
Zondag  Op afspraak

Terug naar overzicht verkooppunten