True Bicycles

True Bicycle

True Bicycles is al 15 jaar een begrip in de regio. Van verkoop, onderhoud en reparaties voor ligfietsen, driewielers voor speciale behoeften, recreatieve driewielers en ligfietsen ben je bij hun aan het goede adres. Ze hebben een gevarieerd productaanbod waaronder elektrische driewielers, op maat gemaakte modellen voor mensen met mobiliteits- of gehandicaptenbehoeften. Daarnaast bieden ze de service aan om aanpassingen te doen aan fietsen om ervoor te zorgen dat uw fiets perfect aansluit op je persoonlijke behoeften. Bezoek de uitgebreide showroom in Dearborn, Michigan, waar ze een uitgebreid assortiment van driewielers hebben.

Brian van True Bicycles aan het woord

“Ons bedrijf staat bekend voor het leveren van goede service, niet alleen tijdens het verkoopproces maar ook na de aankoop. We nemen de tijd voor je, en beantwoorden graag al je vragen.
Ons team staat bekend om hun geduld. Met onze uitgebreide ervaring laten we mensen met een handicap de fiets volledig proberen. We creĆ«ren een veilige omgeving voor proefritten. We hebben oplossingen gevonden voor talloze fietsers, zelfs voor degenen die ooit dachten dat ze het plezier in fietsen nooit zouden herontdekken. We zijn absoluut geen doorsnee fietsenwinkel.”

We staan 6 dagen per week voor je klaar!

“We nodigen je uit om onze showroom te bezoeken wanneer het jou uitkomt. Ook zonder afspraak ben je van harte welkom bij ons!”

Bezoekadres: 24308 Michigan Ave. Dearborn, Mi 48124
Telefoonnummer: +1 888-660-8783
E-mail: info@truebicycles.com

Openingstijden True Bicycles

Maandag 10 uur tot 18.00 uur
Dinsdag 10 uur tot 18.00 uur
Woensdag 10 uur tot 18.00 uur
Donderdag 10 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 10 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 10 uur tot 17.00 uur
Zondag Gesloten

Terug naar overzicht