Van Rietschoten Tweewielers

Van Rietschoten Tweewielers

Sinds 14 jaar zijn Gonnie en Bert van Rietschoten de trotse eigenaren van Van Rietschoten Tweewielers in Amstelveen. “We gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit. Als mensen hier komen, krijgen ze een warme deken over zich heen. We nemen echt de tijd voor onze klanten”,  aldus Gonnie van Rietschoten, mede-eigenaresse van Van Rietschoten Tweewielers.

Gonnie van Rietschoten, Van Rietschoten Tweewielers, aan het woord

Gonnie over de passie die Bert voor fietsen heeft: “Vroeger sleutelde Bert liever aan fietsen, dan dat hij naar school ging. Daarom liet hij zich opleiden tot fietsenmaker. Nu hebben we deze zaak alweer 14 jaar. We zijn een fietsenwinkel voor iedereen. Als je op zoek bent naar een Huka, kun je ook bij ons terecht voor deskundig advies.” Bert over proefrijden op een Huka: “In de showroom hebben we de driewielfiets Cortes van Huka staan. Voor een proefrit nemen we echt de tijd. We gaan buiten een uur met je oefenen als het nodig is. In de omgeving van onze zaak kun je de fiets goed uitproberen. We nemen daarbij de mogelijkheden met je door en we leggen alles uitgebreid uit. Een proefrit aan huis kan ook op verzoek”, aldus Bert van Rietschoten.

Volgens Bert is service heel belangrijk: “Service is het hart van ons bedrijf. We staan altijd klaar om onderhoud te verrichten en lossen de meeste reparaties meteen op. Als mensen panne onderweg hebben, dan zijn wij bereid om in de auto te stappen en de fiets op te halen. Voor een servicebeurt kun je een afspraak maken. Onze professionele monteurs kijken de fiets dan helemaal na.”

Kom langs voor een proefrit

“Kom gerust langs voor een proefrit op de Cortes. Als je een andere Huka fiets wil proberen, dan kan dat ook. Samen met Huka zorgen we er dan voor dat de Huka fiets naar onze showroom komt”, aldus Bert van Rietschoten.

Bezoekadres: Keizer Karelplein 12, 1185 HL Amstelveen
Telefoonnummer: 020-641 3614
E-mail: info@vanrietschotentweewielers.nl

Openingstijden Van Rietschoten Tweewielers in Amstelveen

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag gesloten

Terug naar overzicht verkooppunten